Ülkemizde yayınlanan Hint dizilerinin önemli bir izleyici kitlesi var. Bu dizilerden biri de Gopi ve Rashi’nin öyküsünün ekrana yansıdığı Masum dizisi. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan Masum dizisi son bölüm özeti fragmanı olan Masum 76. Bölüm özeti fragmanı yayınlandı. Masum dizisinin yeni bölümünde Gopi yine çok zor durumda kalacak. Rashi’nin oyununa gelen Gopi ne olduğunu anlayamadan Ahem’den yine fırça yiyecek. Masum yeni bölüm fragmanı özeti olan Masum 6 Haziran fragmanı özeti dizi severlerin beğenisine sunuldu. Oyuncu kadrosunda Giaa Manek, Rucha Hasabnis , Devoleena Bhattacharjee, Rucha Hasabnis, Muhammed Nazım, Vishal Singh, Rupal Patel isimlerinin yer aldığı Masum dizisinin tanıtım ve yayın detayları ortaya çıktı.

MASUM 76. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI – MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE

Masum dizisi son bölüm özeti fragmanı olan Masum 76. Bölüm özeti fragmanı yayına girdi. Masum’un 76. Bölümünde yine heyecan doruğa çıkacak. İzleyenleri ekran başına kilitleyecek yeni bölümde Gopi’nin her zaman ki gibi Rashi tarafından kandırılması, saflığı ve Ahem’den fırça yemesi ekranlara taşınacak.

MASUM YENİ BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ – MASUM 6 HAZİRAN FRAGMANI ÖZETİ

Masum dizisinin 6 Haziran fragmanı özeti olan Masum yeni bölüm fragmanı özeti yayınlandı. Ailesi öldükten sonra dayısı tarafından evlatlık alınan Gopi’nin hikayesi Kanal 7 ekranlarında her gün saat 16.10’da yayına giriyor.