Kanal 7’nin büyük bir hayran kitlesine sahip olan Hint yapımlarından Masum dizisi 77. Bölüm özeti fragmanı olan Masum son bölüm özeti fragmanı yayına girdi. Dizinin tanıtımında Rashi’nin mutfağa gittiği, Kokila’nın ise Rashi’yi mutfakta görüp Hetal ve Jigar’ı çağırmasını söylediği görüntüler ekrana geldi. Tanıtımın devamında ise Hetal Jigar’ın yanına gidiyor ve telefonunu veriyor. Jigar’ın üzgün olduğunu gören Hetal, oğluna neden endişeli göründüğünü ve üzgün olduğunu soruyor. Jigar ise Rashi ile aralarında sorun olup olmadığını bilmediğini, hiçbir şey anlamadığını, kendisinin bazen incindiğini söylüyor. Masum yeni bölüm fragmanı özeti olan Masum 7 Haziran fragmanı özeti dizi severlerin beğenisine sunuldu. Dizinin 77. Bölümünde yine ilgiyle takip edilecek gelişmeler yaşanacak.

MASUM 77. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI – MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE

Masumiyetin hırsla harmanlandığı yapım sloganı ile ekranlara gelen Masum dizisinin son bölüm özeti fragmanı olan Masum 77. Bölüm özeti fragmanı Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Giaa Manek ve Rucha Hasabnis’in başrol oynadığı ve orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum dizisi her gün saat 16.10’da yeni bölümleri ile yayınlanmaya devam ediyor.

MASUM YENİ BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ – MASUM 7 HAZİRAN FRAGMANI ÖZETİ

Modi ailesine gelin olan Gopi ve Rashi adlı iki kuzenin hikayesinin ekranlara taşındığı Masum dizisi 7 Haziran Pazar fragmanı özeti olan Masum yeni bölüm fragmanı özeti yayına girdi. Rashi’nin Gopi’ye karşı olan kötülükleri ve Kokila’nın Gopi’yi korumaya devam ettiği bölümler ekranlarda olmayı sürdürüyor.