Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint yapımı Masum dizisi 8 Haziran bölümü ile kaldığı yerden devam edecek. Gopi’nin iyice saflaşacağı yeni bölümde Rashi de Gopi’yle dalga geçmeyi sürdürecek. Masum 78. Bölüm özeti fragmanı olan Masum son bölüm özeti fragmanı ekranlardaki yerini aldı. Tanıtımda Gopi’nin elindeki tavuğa Ahem diye seslendiği görülüyor. Rashi’nin yanına geldiğini gören Gopi, tavuğun Ahem’e benzediğini söylüyor. Rashi de bunu destekliyor ve Ahem’in horoz gibi sabah erken saatlerde kalktığını söylüyor. Dizinin son bölümünde Gopi’nin tavukla olan komik görüntüleri ekranlara gelecek. Masum yeni bölüm fragmanı özeti olan Masum 8 Haziran fragmanı özeti yayınlandı. Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan dizi Kanal 7 ekranlarında saat 16.10’da yayınını sürdürüyor.

MASUM 78. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI – MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan ve ilgiyle izlenen Hint yapımlarından Masum dizisi son bölüm özeti fragmanı olan Masum 78. Bölüm özeti fragmanı yayına girdi. Rashi’nin hayalet kılığına gireceği yeni bölümde Gopi’yi delirtmeye çalışan Rashi, Gopi’den dayak yiyecek.

MASUM YENİ BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ – MASUM 8 HAZİRAN FRAGMANI ÖZETİ

Masum dizisinin 8 Haziran fragmanı ve özeti olan Masum yeni bölüm fragmanı özeti dizi severlerin beğenisine sunuldu. Ahem Gopi’yi yanında istemediğini Kokila’ya ve Hetal’e söyleyecek. Sağlığını korumak için Gopi’den uzak durması gerektiğini kaydedecek. Kokila ise bu duruma sessiz kalacak.