Ekranların ilgiyle takip edilen Hint yapımlarından olan Masum dizisinin yeni bölüm fragmanı ve özeti yayına girdi. Masum dizisi son bölüm özeti fragmanı olan Masum 79. Bölüm özeti fragmanı dizi severlerle buluştu. Kanal 7’nin sosyal medya mecralarından paylaşılan fragman yine çok konuşulacak. Masum dizisinin yeni bölümünde Gopi’nin hayalet korkusu devam edecek. Kokila ise Gopi’nin farklı hallerinin altında başka bir neden olduğunu düşünerek Rashi’nin peşine düşecek. Masum 9 Haziran fragmanı özeti yayına girdi. Dizinin yeni bölümünde Gopi ile Ahem’in romantik anları ekrana damga vuracak. Kanal 7’nin günlük Hint dizilerinden olan Masum saat 16.10’da başlayacak.

MASUM 79. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI – MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Kanal 7’nin izleyenleri ekran başına kilitleyen yapımlarından Masum dizisi son bölüm özeti fragmanı olan Masum 79. Bölüm özeti fragmanı yayınlandı. Dizinin 79. Bölümünde Kokila Gopi ile konuşarak değişen tavırlarının neden olduğunu anlamaya çalışacak. Hayaletlerden bahseden Gopi ise daha fazla bilgi vermeyecek. Bunun üzerine hayaletlerin peşine düşen Kokila yine şüphelerinde haklı çıkacak.

MASUM YENİ BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ – MASUM 9 HAZİRAN FRAGMANI ÖZETİ

Masum dizisinin 9 Haziran fragmanı ve özeti olan Masum yeni bölüm fragmanı özeti dizi severlerin beğenisine sunuldu. Dizinin yeni bölümünde aniden başlayan yağmurun altında kalan Ahem ve Gopi romantik dakikalar yaşayacak. Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan ve yeni bölüm tanıtımları www.sondakikaizmir.com adresinde yayınlanan dizi Kanal 7 ekranlarında her gün yayınlanmaya devam ediyor.