Ekranların ilgiyle takip edilen Hint yapımlarından olan Masum dizisi yeni bölümü ile ekranlarda olacak. Masum 82. Bölüm özeti oku ve fragmanı izle detayı ortaya çıktı. Masum son bölüm özeti fragmanı Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıma açıldı. Dizinin yeni bölüm tanıtımında Mani’nin hasta olduğu, doktorun ise Gopi’ye kızdığı görülüyor. Okuma yazma bilmeyen Gopi’nin hasta olan Mani’ye ilaç verdiği, doktorun son anda yetişip duruma müdahale ettiği fragmana yansıyor. Ahem ise Gopi’ye bunu nasıl yapabildiğini sorarak kızıyor. Kokila bu hatayı kabullenip daha dikkatli olacaklarını söylüyor. Rashi ise bu gelişmeden hemen annesi Urmila’yı haberdar etmek istiyor. Masum yeni bölüm özeti fragmanı olan Masum 12 Haziran 2020 Cuma fragmanı özeti dizi severlerin beğenisine sunuldu.

MASUM 82. BÖLÜM ÖZETİ OKU FRAGMANI İZLE – MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ KANAL 7

Kanal 7 ekranlarında büyük bir hayran kitlesi tarafından ilgiyle izlenen Masum dizisi son bölüm özeti fragmanı olan Masum 82. Bölüm özeti fragmanı yayına girdi. Yeni bölümde Gopi yaptığı hatanın farkında olarak Kokila’ya okuma yazma öğrenmek istediğini söyleyecek. Kokila ise Gopi içib bir öğretmen tutacak.

MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI – MASUM 12 HAZİRAN CUMA ÖZETİ FRAGMANI İZLE

Masum dizisinin 12 Haziran 2020 Cuma özeti fragmanı olan Masum yeni bölüm özeti fragmanı ekranlara geldi. Ailesi ölünde dayısı tarafından büyütülen ve Modi ailesine gelin olan Gopi’nin dram dolu hikayesi Kanal 7 ekranlarında yayınlanıyor.

Masum Hint dizisindeki Gopi ve Rashi kim?