Kanal 7 ekranlarının günlük Hint dizilerinden olan Masum dizisi yeni bölümleri ile izleyicilerin beğenisine sunulmaya devam ediyor. Masum 84. Bölüm özeti fragmanı olan Masum son bölüm özeti fragmanı Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıma sunuldu. Dizinin son bölümünde öğretmeninin ders vermeyi reddetmesi üzerine Gopi’nin okuma yazma öğrenmesi için bir okula gönderilmesine karar verilecek. Kokila ve Hetal bu konuda Gopi’ye yardımcı olmaya çalışırken Rashi ise Gopi’nin okuma yazma öğrenmemesi için elinden geleni yapacak. Urmila’dan da taktikler alan Rashi, Gopi’nin özgüven kazanmaması için yeni planlar ve oyunlar kurgulayacak. Masum dizisi yeni bölüm fragmanı özeti olan Masum 14 Haziran 2020 Pazar fragmanı özeti Hint dizi seven televizyon izleyicileri ile buluştu. Zıt karakterdeki 2 kuzenin hikayesi her gün saat 16.10’da yayınlanan yeni bölümlerle sürüyor.

MASUM 84. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Giaa Manek ve Rucha Hasabnis’in başrolde olduğu Hint yapımı Masum dizisinin son bölüm özeti fragmanı olan Masum 84. Bölüm özeti fragmanı yayına girdi. Dizinin yeni bölümünde öğretmen Gopi’yi bırakacak ve Hetal okul fikrini ortaya atacak. Ancak tüm okullar Gopi’nin yaşından dolayı onu geri çevirecek. Cigar ise Gopi’ye kendisi ders vermek isteyecek. Bunu duyan Rashi Cigar’ı engellemek için yeni bir plan yapacak.

MASUM YENİ BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE – MASUM 14 HAZİRAN ÖZETİ FRAGMANI KANAL 7

Kanal 7’nin büyük bir ilgiyle takip edilen Masum dizisi 14 Haziran özeti fragmanı olan Masum yeni bölüm fragmanı özeti yayınlandı. Ailesi ölen ve dayısı tarafından yetiştirilen Gopi’nin dram dolu öyküsü her gün ekranlarda yayınlanıyor. Dizinin son bölümünde Urmila ile Kinjal arasında da önemli bir çekişme yaşanacak.