Ülkemizde büyük bir hayran kitlesinin ilgiyle ve heyecanla takip ettiği Masum dizisi yepyeni bölümleri ile Kanal 7 ekranlarında saat 16.10’da yayınlanmaya devam ediyor. Masum 85. Bölüm özeti fragmanı olan Masum son bölüm fragmanı özeti ekranlardaki yerini aldı. Dizinin yeni bölümünde Gopi, Rashi’nin tüm çabalarına ve engelleme girişimlerine rağmen okula girmeyi başaracak. Gopi’nin okuma yazma öğrendikten sonra özgüvenini kazanacağını ve kendisinden üstün olacağını düşünen Rashi’nin bu gelişmeler karşısında ne yapacağı 85. Bölümde ortaya çıkacak. Masum yeni bölüm özeti fragmanı olan Masum 15 Haziran Pazartesi özeti fragmanı Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıma sunuldu ve dizi severlerle buluştu. Karakterleri birbirine zıt olan 2 kuzenin hikayesi günlük yayınlanan bölümlerle izleyici ile buluşmayı sürdürüyor.

MASUM 85. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI – MASUM SON BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ

Masum dizisi son bölüm fragmanı özeti olan Masum 85. Bölüm özeti fragmanı yayına girdi. Dizinin yeni bölümünde Rashi, Gopi’nin okula gitmesini engellemek adına ona kendisi ders verecek ancak her şeyi yanlış öğretecek. Mülakata giren Gopi ise Rashi’nin yanlış öğretmesi yüzünden öğretmenlerin sorularına yanlış cevaplar verecek. Gopi okuma yazma öğrenmeyi çok istediğini söyleyerek öğretmenleri ikna edecek ve öğretmenler onu bir teste sokacak.

MASUM 15 HAZİRAN PAZARTESİ ÖZETİ FRAGMANI – MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ İZLE

Kanal 7 ekranlarının çok izlenen yapımı Masum dizisi yeni bölüm özeti olan Masum 15 Haziran Pazartesi özeti fragmanı yayınlandı. Dizinin son bölümünde teste giren Gopi yine başarısız olacak. Okuldan ayrılırken gördüğü duvardaki bir yazıyı düzelttiği sırada okul müdürü Gopi’yi görecek ve onun azimli olduğunu anlayıp okula kabul edecek. Gopi okulda eğitime başlayacak, Rashi ise yeni planlara girişecek.