İzleyenleri ekran başına kilitleyen Hint dizileri Kanal 7 ekranlarında günlük olarak yayınını sürdürüyor. Hindistan yapımı dizilerden olan Masum son bölüm özeti fragmanı olan Masum 86. Bölüm özeti fragmanı ile yayına girdi. Dizinin son bölümünde Gopi’nin yalan söylediği ortaya çıkacak. Kokila, okulda olup bitenler hakkında Gopi’yi sorguya çektiğinde Gopi birinci gün ceza aldığını Kokila’dan gizleyecek. Rashi ise bu bilgiyi Kokila’nın duymasını sağlayacak ve bir anda ortalık karışacak. Kokila Gopi’ye çok kızacak ve Gopi azar işitince ağlamaya başlayacak. Masum yeni bölüm fragmanı özeti olan Masum 16 Haziran 2020 Salı özeti fragmanı ekranlara geldi. Masum’un Kanal 7 ekranlarında Salı günü yayınlanacak olan yeni bölümü saat 16.10’da başlayacak.

MASUM 86. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Masum dizisinin son bölüm özeti fragmanı olan Masum 86. Bölüm özeti fragmanı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Oyuncu kadrosunda Giaa Manek, Rucha Hasabnis , Devoleena Bhattacharjee, Rucha Hasabnis, Muhammed Nazım, Vishal Singh, Rupal Patel isimlerinin yer aldığı dizisinin 86. Bölümünde Gopi’nin okulda geçirdiği günler ve aldığı ceza konusu işlenecek.

MASUM 16 HAZİRAN SALI ÖZETİ FRAGMANI – MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Kanal 7’de büyük ilgiyle takip edilen Masum dizisi 16 Haziran Salı özeti fragmanı olan Masum yeni bölüm özeti fragmanı dizi severlerle buluştu. Birbirine tamamen zıt karakterde olan iki kuzenin öyküsü Modi ailesinin evinde devam ediyor.