Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint yapımı Masum dizisi son bölüm özeti fragmanı olan Masum 87. Bölüm özeti fragmanı dizi severlerin beğenisine sunuldu. Dizinin 87. Bölümünde Kokila, kendisine yalan söyleyen Gopi’ye çok kızacak. Gopi’ye derslerinde eksiklikler olabileceğini, ev işlerinde de hatalar yapabileceğini söyleyen Kokila, bunları mazur görebileceğini ancak kendisine yalan söylenmesini istemediğini söyleyecek. Ayrıca Gopi’ye Ahem uyarısı da yapan Kokila, eğitime başladığı günden bu yana Ahem’e dikkat etmediğini, Ahem’in nasıl olduğunu merak etmediğini söyleyecek. Gopi’ye Ahem konusunda bir şeyler yapması gerektiğini hatırlatacak olan Kokila, Ahem’in mutlu olacağı bir yol bulmasını Gopi’den isteyecek. Masum yeni bölüm özeti fragmanı olan Masum 17 Haziran fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Sevilen dizi saat 16.10’de dizi severlerle buluşacak.

MASUM 87. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI KANAL 7

Kanal 7 ekranlarında günlük olarak yayınlanan Hindistan yapımı Masum dizisi son bölüm özeti fragmanı olan Masum 87. Bölüm özeti fragmanı yayına girdi. Masum’un yeni bölümünde Rashi yemek yapmak için annesinden taktik alacak ve evdekileri şaşırtmak için mutfağa girecek.

MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ – MASUM 17 HAZİRAN FRAGMANI ÖZETİ

Masum dizisi yeni bölüm özeti olan Masum 17 Haziran Çarşamba fragmanı özeti dizi severlerin beğenisine sunuldu. Giaa Manek ve Rucha Hasabnis’in başrolde yer aldığı dizide zıt karakterde olan 2 kuzenin hikayesi ekranlara geliyor.