Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint yapımı Masum dizisi son bölüm özeti fragmanı olan Masum 88. Bölüm özeti fragmanı yayına girdi. Dizinin yeni bölümünde daha önce yarışmada karşı karşıya geldikleri komşular yeniden sahneye çıkıyor. Gopi’yi yarışmaya davet eden komşu, ancak Gopi’nin okuma yazma bilmediğini, bu yüzden imza atmasının da mümkün olmadığını söyleyerek dalga geçecek. Bu ifadelere çok sinirlenen Kokila ise Gopi’nin okuma yazma bilmediğini ancak edep yönünden herkesten daha iyi olduğunu dile getirecek. Komşusuna, her seferinde yarışmada yenildiklerini ancak yine de yarışmaktan geri durmadıklarını hatırlatan Kokila, bir yarışma varsa yine katılacaklarını ve yine yeneceklerini söyleyecek. Masum yeni bölüm özeti fragmanı olan Masum 18 Haziran Perşembe fragmanı özeti dizi severlerin beğenisine sunuldu. Kanal 7 ekranlarında günlük olarak yayınlanan dizi saat 16.10’da izleyicilerle buluşacak.

MASUM 88. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI – MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Kanal 7’de her gün yayınlanan Masum dizisi son bölüm özeti fragmanı olan Masum 88. Bölüm özeti fragmanı ile yayına girdi. Masum’un yeni bölümünde yine bir yarışma düzenlenecek ve Modi ailesi ile komşuları karşı karşıya gelecek. Bir taraftan dersler, diğer taraftan sınavlar ile uğraşan Gopi, bir yandan da ev işleri ve yarışmaya vakit ayıracak.

MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI – MASUM 18 HAZİRAN PERŞEMBE FRAGMANI ÖZETİ

Masum dizisi 18 Haziran 2020 Perşembe fragmanı ve özeti olan Masum yeni bölüm özeti fragmanı ekranlardaki yerini aldı. Modi ailesine gelin olan Gopi’nin ve kuzeni Rashi’nin hikayesinin işlendiği dizinin oyuncu kadrosunda Giaa Manek, Rucha Hasabnis , Devoleena Bhattacharjee, Rucha Hasabnis, Muhammed Nazım, Vishal Singh, Rupal Patel isimleri yer alıyor.