Masum 89. Bölüm özeti fragmanı olan Masum son bölüm özeti fragmanı Kanal 7’nin sosyal medya mecralarından paylaşıma sunuldu. Dizinin yeni bölümünde Modi ailesi ile komşuları arasında başlayan iddialı yarışma ekranlarda olacak. En iyi yemeklerin yapıldığı yarışmada Gopi’nin yemeğini çok seven jüri üyeleri Gopi’yi motive eden sözler söyleyecek. Modi ailesinin komşuları olan Nişa ve Savita ikilisi yarışmanın bir sonraki aşaması olan dans yarışmasına katılmaya hak kazanacak. Daha sonra Hetal ve Rashi ikilisi ve son olarak Gopi ve Kokila ikilisi de dans yarışmasına katılacak. Kokila yarışmada önemli aşamaları geçtiklerini hatırlatarak bundan sonra da yarışmaya devam edeceklerini ve ne olursa olsun kazanmak zorunda olduklarını Gopi'ye hatırlatacak. Yarışmanın sürpriz sonucu 89. Bölümde ortaya çıkacak. Masum yeni bölüm özeti fragmanı olan Masum 19 Haziran Cuma fragmanı özeti ekranlardaki yerini aldı. Masum dizisi Kanal 7 ekranlarında saat 16.10’da başlayacak.

MASUM 89. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI – MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Masum dizisinin son bölüm özeti fragmanı olan Masum 89. Bölüm özeti fragmanı izleyicilerin beğenisine sunuldu. Dizinin 89. Bölümünde yarışma heyecanı var. Modi ailesi ile komşuları yeniden bir yarışmada karşı karşıya gelecek. Yemek ve dans yarışmasından kimin galip çıkacağı yeni bölümde belli olacak.

MASUM 19 HAZİRAN CUMA FRAGMANI ÖZETİ – MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Masum dizisi yeni bölüm özeti fragmanı olan Masum 19 Haziran Cuma fragmanı özeti yayına girdi. Ülkemizde büyük bir hayran kitlesine sahip olan dizinin yeni bölümünde izleyenleri ekran başına kilitleyecek heyecanlı gelişmeler yaşanacak.