Masum 95. Bölüm özeti fragmanı olan Masum son bölüm özeti fragmanı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Masum’un 95. Bölümünde Gopi’nin doğduğu gün ailesinin öldüğünü söylemesi ve gözyaşlarına boğulması konakta şok etkisi yaratacak. Ahem ise Gopi’yi sakinleştirmek için harekete geçecek. Ahem’in kendisine sarılan Gopi’ye sarılıp sarılmayacağı sorusu yeni bölümde yanıt bulacak. Diğer taraftan Hetal ve Kokila, Gopi’nin mutlu olacağı bir tatlı yapmak için birlikte harekete geçecekler. Urmila ve Rashi ise bunu engellemek isteyecek. Masum yeni bölüm özeti fragmanı olan Masum 25 Haziran Perşembe özeti fragmanı yayına girdi. Kanal 7’nin büyük ilgi gören Hint yapımlarından olan Masum dizisi Perşembe günü saat 16.10’da izleyicilerle buluşacak.

MASUM 95. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI OKU

Masum 95. Bölüm özeti fragmanı olan Masum son bölüm özeti fragmanı yayına girdi. Masum’un yeni bölümünde Gopi, Rashi yüzünden doğum gününün uğursuz olduğunu düşünecek. Herkes Gopi’nin doğum gününü kutlarken Gopi gözyaşı dökecek ve odasına gidecek. Ahem ise Gopi’nin bu haline kayıtsız kalmayıp onu dışarı çıkaracak.

MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – MASUM 25 HAZİRAN PERŞEMBE ÖZETİ FRAGMANI

Masum yeni bölüm özeti fragmanı olan Masum 25 Haziran Perşembe özeti fragmanı dizi severlerle buluştu. Masum’un son bölümünde Ahem ile Gopi birlikte parka gidecekler. Ahem Gopi’ye onu üzen şeyleri anlatmasını isteyecek. Gopi ise ağlayıp Ahem’e sarılacak. Ahem’in bu sarılmaya karşılık verip vermeyeceği yeni bölümde belli olacak.