Kanal 7 ekranlarının günlük Hint yapımlarından Masum 97. Bölüm özeti fragmanı olan Masum son bölüm özeti fragmanı dizi severlerin beğenisine sunuldu. Masum dizisinin 97. Bölümünde Ahem, Kinjal’in söylediklerini hatırlayacak. Kinjal’in reklam filminde oynamasının ardından çıkan tartışmada Ahem Kinjal’e tokat atmış, Kinjal ise Ahem’e bu güne kadar başardığı bir şey olmadığını, Modi ailesinin adıyla yaşamaya çalıştığını söylemişti. Bu sözlere çok içerleyen Ahem, Kokila’nın da artık kendisi bir şeyler yapması gerektiğine dair cümlelerini anımsayacak ve bu duruma çok üzülecek. Masum yeni bölüm özeti fragmanı olan Masum 28 Haziran 2020 Pazar özeti fragmanı ekranlardaki yerini aldı. Masumiyetin hırsla harmanlandığı Hindistan yapımı dizi Kanal 7 ekranlarında Pazar günü saat 16.10’da yayında olacak.

MASUM 97. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE VE OKU

Masum dizisi 97. Bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı izleyicilerin beğenisine sunuldu. Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşılan tanıtımda Ahem’in duygusal anları ve geçmişi hatırlaması ekranlara geldi. Ahem, Kinjal’in sözlerini tekrar hatırlatıp kendisine yeni bir yol mu çizecek? Sorusu yeni bölümde yanıt bulacak.

MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE KANAL 7

Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum dizisi son bölüm özeti fragmanı Kanal 7 tarafından paylaşıma sunuldu. Giaa Manek ve Rucha Hasabnis’in başrol oynadığı dizi tüm heyecanı ile yayınını sürdürüyor.

MASUM 28 HAZİRAN 2020 PAZAR ÖZETİ FRAGMANI İZLE

Masum dizisi 28 Haziran 2020 Pazar özeti fragmanı seyirciler için paylaşıma açıldı. Yeni bölümü saat 16.10’da izleyicilerle buluşacak dizide Modi ailesine gelin olarak giden Gopi ve Rashi adlı 2 kuzenin hikayesi anlatılıyor.

MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI VE TANITIMI İZLE

Kanal 7’nin büyük bir hayran kitlesine sahip Masum dizisi yeni bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı yayına girdi. Çekildiği ülkede yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran dizi geçtiğimiz aylarda Kanal 7 ekranlarında yayınlanmaya başlamış ve büyük ilgi görmüştü.