Kanal 7 ekranlarında günlük yayınlanan Hint dizileri yeni bölümleri ekranlara gelmeye devam ediyor. Masum 99. Bölüm özeti fragmanı olan Masum son bölüm özeti fragmanı dizi severlerin beğenisine sunuldu. Masum’un bir önceki bölümünde Rashi, Gopi’ye yine oyun oynamış ve Kokila’dan ciddi bir azar işitmesine sebep olmuştu. Rashi’nin Gopi’nin kendisini geliştirmemesi için alacağı önlemler ve kuracağı tuzaklar yeni bölümde de sürecek. Diğer taraftan Kinjal’in reklam filmi krizi ortaya çıkmış ve Ahem reklam filminin oynatılmaması için girişimlerde bulunmuştu. Ahem’in kavgaya girişmesi ve yüzünün yaralanmasının ardından ise Gopi kendi elleriyle Ahem’i tedavi etmişti. Masum yeni bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı olan Masum 29 Haziran 2020 Pazartesi özeti fragmanı Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıma sunuldu. Masum dizisi 99. Bölümü ile saat 16.10’da ekranlarda yerini alacak.

MASUM 99. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE

Kanal 7’nin ilgiyle takip edilen Masum dizisi 99. Bölüm özeti fragmanı seyirci ile buluştu. Masum dizisinde karakterleri birbirine tamamen zıt olan Gopi ile Rashi adlı 2 kuzenin öyküsü ekranlara taşınıyor. Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum dizisi her gün Kanal 7’de yayınını sürdürüyor.

MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE VE OKU

Masum dizisi son bölüm özeti fragmanı yayına girdi. Hindistan’da çekilen ve yayınlandığı yıllarda ekranlarda fırtına gibi esen Masum dizisi reyting rekorları kırmış ve birçok ödülün de sahibi olmuştu. Dizide, cahil bir kız olan Gopi’nin Modi ailesine gelin olması ve ardından gelişen olaylar ekrana geliyor.

MASUM 29 HAZİRAN 2020 PAZARTESİ ÖZETİ FRAGMANI İZLE

Masum dizisi 29 Haziran 2020 Pazartesi özeti fragmanı paylaşıma açıldı. Kanal 7’nin sosyal medya mecralarından paylaşılan tanıtım fragmanı kısa sürede büyük bir ilgiyle karşılaştı. Masumiyetin hırsla harmanlandığı yapım kaldığı yerden devam edecek.

MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI VE TANITIMI İZLE

Masum dizisi yeni bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı yayına girdi. Oyuncu kadrosunda Giaa Manek, Rucha Hasabnis , Devoleena Bhattacharjee, Rucha Hasabnis, Muhammed Nazım, Vishal Singh, Rupal Patel isimlerinin yer aldığı, entrikanın, kumpasların, aşkların ve heyecanın eksik olmadığı Masum dizisi Kanal 7’nin en sevilen Hint yapımlarından biri oldu.