Masum dizisi yeni bölüm özeti fragmanı olan Masum 106. Bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı Kanal 7’nin sayfalarından paylaşıma sunuldu. Dizinin 106. Bölümünde Rashi’nin bütün foyası ortaya çıkacak. Eve valizlerle dönen Rashi’yi gören Kokila, ona annesinin yeni yılını kutlamaya neden valizlerle gittiğini soracak ve ardından evi terk ettiğini bildiğini söyleyecek. Her şeyi çözen Kokila, Modi ailesinin bir arada olduğu bir ortamda, Rashi ve annesinin komplo kurarak ve bir plan yaparak Sonal’ı aradan çıkardığını söyleyecek. Rashi’nin Jigar ile bu sayede evlendiğini ve Modi ailesinin evine de bu sayede geldiğini haykıracak. Bu sözler karşısında ise Hetal ve Gopi başta olmak üzere herkes şoka girecek. Masum dizisi son bölüm özeti fragmanı olan Masum 6 Temmuz Pazartesi özeti fragmanı yayına girdi. Kanal 7’nin büyük bir ilgiyle takip edilen Hint dizisi Pazartesi günü saat 16.10’da yeni bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkacak.

MASUM DİZİSİ YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – MASUM 6 TEMMUZ PAZARTESİ ÖZETİ FRAGMANI

Masum dizisi yeni bölüm özeti fragmanı olan Masum 6 Temmuz Pazartesi özeti fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Hetal, Rashi’yi evden kovacak. Rashi’ye hemen evden defolmasını söyleyen Hetal, Rashi tepkisiz kalınca ona bağıracak ve hemen evi terk etmesini isteyecek. Rashi’nin ve Jigar’ın bu durumda ne yapacağı sorusu son bölümde yanıt bulacak.

MASUM 106. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE – MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI KANAL 7

Masum dizisi 106. Bölüm fragmanı özeti olan Masum son bölüm özeti fragmanı yayınlandı. Masum’un 106. Bölümünde ortalık daha da karışacak. Rashi geçmişiyle yüzleşecek ve tüm kötülükleri ortaya serilecek. Gopi ise saf tavırlarını sürdürmeye devam edecek. Kokila tüm gerçekleri Rashi’nin yüzüne söyleyecek. Hetal duruma el koyup son noktayı koyacak.