Masum dizisi yeni bölüm özeti fragmanı olan Masum 107. Bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı Kanal 7 tarafından izleyiciler için paylaşıldı. Masum dizisinin son bölümünde Urmila ve Rashi büyük bir plan yapacak. Polisi arayan Urmila, kızına kötü muamele yapıldığını söyleyip Modi ailesinden ve özellikle Jigar’dan şikayetçi olacak. Modi ailesinin evine gelen polis memurları Jigar’ın kim olduğunu sorup, hakkında şikayet olduğunu, Rashi’yi dövdüğü yönünde şikayet aldıklarını söyleyecek. Tüm aile fertleri bu duruma itiraz ederken Urmila ve Rashi ortaya çıkıp, her şeyin doğru olduğunu söyleyecek. Rashi ise ağlayıp kendisini acındırmaya çalışacak. Modi ailesinin karşı karşıya kaldığı bu zor durumdan nasıl kurtulacağı yeni bölümde belli olacak. Masum dizisi son bölüm özeti fragmanı olan Masum 7 Temmuz Salı fragmanı özeti ekranlardaki yerini aldı. Kanal 7’nin büyük ilgi gören dizisi Salı günü saat 16.10’da seyircilerle buluşacak.

MASUM DİZİSİ YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – MASUM 7 TEMMUZ SALI FRAGMANI ÖZETİ OKU

Masum dizisi yeni bölüm özeti fragmanı olan Masum 7 Temmuz Salı fragmanı özeti yayına girdi. Masum dizisinin son bölümünde evden kovulan ve tekrar eve alınmayan Rashi annesi ile birlikte plan yapıp Modi ailesini zor durumda bırakmaya çalışacak. Emniyet birimlerine haber verip kendilerine kötü davranıldığı yönünde ihbarda bulunacaklar. Modi ailesinin kapısına polis dayanıp Jigar’ı tutuklamaya çalışacak.

MASUM 107. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE – MASUM DİZİSİ SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI KANAL 7

Masum dizisi son bölüm özeti fragmanı olan Masum 107. Bölüm fragmanı özeti yayınlandı. Kanal 7’nin her gün yayınlanan Hindistan yapımı dizisinin son bölümlerinde Modi ailesinin konağında Rashi krizi çıkmış ve kriz Rashi’nin evden kovulması ile son bulmuştu. Gopi ise hala saf bir tavırla Urmila ve Rashi’yi korumaya çalışmıştı. Masum’un yeni bölümünde ortalığın daha da karışacağı görüntüler ekrana gelecek.