Masum dizisi yeni bölüm özeti fragmanı olan Masum 108. Bölüm fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıma sunuldu. Dizinin yeni bölümünde Kokila, Urmila’nın evine gidecek. Rashi bu duruma çok sevinip kendisini almaya geldiğini zannedecek. Kokila’ya hemen valizlerini hazırlayacağını söyleyen Rashi, Kokila’nın hayır cevabı ile şaşkınlığa uğrayacak. Eve Rashi’yi almaya gelmediğini söyleyen Kokila, Kinjal’in de artık Modi ailesinin evine geldiğine göre Daval’ın de Urmila’nın evinde tek başına kalmasına gerek olmadığını söyleyecek. Kokila, Daval ve Kinjal’ın kiralık bir ev bulana kadar kendilerinde kalacağını Modi ailesinin diğer fertlerine söyleyecek. Bu duruma ne tepkilerin geleceği son bölümde belli olacak. Masum dizisi son bölüm özeti fragmanı olan Masum 8 Temmuz Çarşamba fragmanı özeti yayınlandı. Kanal 7’nin sevilen Hindistan yapımı dizisi 16.10’da izleyicilerle buluşacak.

MASUM DİZİSİ YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – MASUM 8 TEMMUZ ÇARŞAMBA FRAGMANI ÖZETİ

Masum dizisi yeni bölüm özeti fragmanı olan Masum 8 Temmuz Çarşamba fragmanı özeti seyircilerin beğenisine sunuldu. Masum dizisinin yeni bölümünde Urmila’nın planları yine tutmayacak. Kokila Rashi’yi almayacak. Onun yerine Daval’ı da onların yanından alıp kendi evine getirecek. Daval’ı karşısında gören Gopi ve Modi ailesi çok şaşıracak.

MASUM 108. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE – MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI OKU

Masum dizisi 108. Bölüm fragmanı özeti olan Masum son bölüm özeti fragmanı dizi severlerle buluştu. Masum’un 108. Bölümünde Rashi krizi tırmanarak devam edecek. Urmila’nın planlarına karşı sert karşılıklar veren Kokila, Urmila’nın beklentilerini yine boşa çıkarmayı başaracak. Masum dizisinin 108. Bölümünde Daval Modi ailesinin evinde kalmaya başlayacak.