Hint dizileri yeni bölümleri Kanal 7 ekranlarında izleyiciler ile buluşmaya devam ediyor. Masum dizisi yeni bölüm özeti tanıtımı olan Masum 112. Bölüm fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıma açıldı. Sevilen dizinin yeni bölümünde Rashi’nin kaçırılmasının Urmila tarafından hazırlanan bir oyun olmadığı, Rashi’nin gerçekten de birileri tarafından kaçırıldığı anlaşılacak. Ahem Rashi’nin bırakılması için istenen parayı toparlayıp Gopi’ye verecek. Gopi parayı verip Rashi’nin serbest bırakılmasını istemek için Rashi’nin rehin tutulduğu yere gidecek. Ahem ise Gopi’yi takip edecek. Gopi parayı verirken onun da Modi ailesinin gelini olduğunu anlayıp daha çok para koparmak için Gopi’yi de rehin almaya çalışacaklar. Masum dizisi son bölüm özeti tanıtımı olan Masum 12 Temmuz Pazar fragmanı özeti yayına girdi. Masum dizisinin 112. Bölümü Kanal 7 ekranlarında saat 16.10’da başlayacak.

MASUM DİZİSİ YENİ BÖLÜM ÖZETİ TANITIMI İZLE – MASUM 112. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ OKU

Masum dizisi yeni bölüm özeti tanıtımı olan Masum 112. Bölüm fragmanı özeti yayınlandı. Masum’un yeni bölümünde Ahem, Gopi rehin alınmaya çalışılırken duruma müdahale edecek ve adamlarla kavgaya tutuşacak. Ahem tek başına 3-4 adamla birden kavga edip onları alt etmeye çalışacak. Gopi ise Rashi’nin rehin tutulduğunu görerek onu çözmek için harekete geçecek.

MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ TANITIMI OKU – MASUM 12 TEMMUZ PAZAR FRAGMANI ÖZETİ İZLE

Masum dizisi 12 Temmuz Pazar fragmanı özeti olan Masum son bölüm özeti tanıtımı ekranlardaki yerini aldı. Sevilen dizinin yeni bölümünde Gopi’nin üzerine, kendisini rehin almaya çalışanlardan kaçarken bir kolon düşecek ve Gopi altında kalacak. Ölümle yüz yüze gelen Gopi’yi kimin kurtaracağı yeni bölümde belli olacak.

Masum dizisinin yeni bölüm fragmanı Kanal 7 tarafından paylaşıldıktan sonra silindi. Dizinin güncel fragmanı yeniden yayınlandığında sitemizde yer alacak.