Hint dizileri yeni bölümleri Kanal 7 ekranlarında yayınını sürdürüyor. Masum dizisi yeni bölüm özeti tanıtımı olan Masum 113. Bölüm fragmanı özeti Kanal 7 televizyon kanalının sosyal medya hesaplarından paylaşıma açıldı ve dizi severlerle buluştu. Büyük bir ilgiyle takip edilen dizinin 113. Bölümünde Gopi hastanede yatmaya devam edecek. Hayati tehlikesi bulunmayan Gopi, başından aldığı darbeden dolayı acı çekecek. Ahem ise hastanede kalıp Gopi’nin başından hiç ayrılmayacak. Kokila da gelini Gopi’nin iyileşmesi için her şeyi yapacak. Gopi’nin eski sağlığına ne zaman kavuşacağı sorusu yeni bölümde yanıt bulacak. Gopi uyandığında Kokila ona her ne isterse yapacağını söyleyecek. Gopi ise Kokila’dan Rashi ablasını eve geri getirmesini isteyecek. Hetal ve Kokila birlikte Urmila’nın evine gidip Rashi’yi geri götürmeye geldiklerini söyleyecek. Masum dizisi son bölüm özeti tanıtımı olan Masum 13 Temmuz Pazartesi fragmanı özeti izleyenlerin beğenisine sunuldu. Kanal 7’nin sevilen dizisi saat 16.10’da seyircilerle buluşacak.

MASUM DİZİSİ YENİ BÖLÜM ÖZETİ TANITIMI İZLE – MASUM 113. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ OKU

Masum dizisi yeni bölüm özeti tanıtımı olan Masum 113. Bölüm fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Masum dizisinin yeni bölümünde Gopi taburcu olup eve gelecek. Ahem ve Jigar’ı ise bir sürpriz bekliyor. Rashi de eve dönecek ve Jigar ile Ahem bu duruma çok şaşıracak. Jigar’ın Rashi’nin eve dönmesine ne tepki vereceği 113. Bölümde ortaya çıkacak.

MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ TANITIMI İZLE – MASUM 13 TEMMUZ PAZARTESİ FRAGMANI ÖZETİ OKU

Kanal 7 ekranlarının büyük ilgi gören Hindistan yapımı Masum dizisi son bölüm özeti tanıtımı olan Masum 13 Temmuz Pazartesi fragmanı özeti ekranlardaki yerini aldı. Karakterleri birbirinden tamamen farklı 2 kuzen olan Gopi ile Rashi’nin hikayesi Modi ailesinin evinde kaldığı yerden devam edecek. Rashi’nin de yeniden eve dönmesi ile Hint dizisinde heyecan tırmanacak.