Kanal 7 ekranlarının Hint dizileri yeni bölümleri aynı heyecanla yayınını sürdürüyor. Masum dizisi yeni bölüm özeti tanıtımı olan Masum 115. Bölüm fragmanı özeti Kanal 7’nin sosyal medya mecralarından paylaşıma açıldı ve dizi severler ile buluştu. Masum’un 115. Bölümünde Ahem Gopi’ye destek olmak adına elinden ne gelirse yapacak. Gopi ise bu destekten oldukça memnun olacak. Rashi ise kendisini aileye affettirmek için çaba göstermeye devam edecek. Urmila, Rashi’ye yeni taktikler vermeye devam edecek. Gopi Modi ailesine yük olduğunu düşünecek ve kendi işini kendisi yapmak için tek başına ayağa kalkmaya çalışacak ancak başarısız olacak. Bunu gören Kokila ise Gopi’ye öfkelenip kızacak. Rashi büyükanneyi kendi tarafına çekmek için çaba gösterecek. Büyükannenin Rashi’nin sözlerine inanıp inanmayacağı 115. Bölümde ortaya çıkacak. Masum dizisi son bölüm özeti tanıtımı olan Masum 15 Temmuz Çarşamba fragmanı özeti yayınlandı. Kanal 7’nin ilgiyle takip edilen dizisi saat 16.10’da ekranlarda yerini alacak.

MASUM DİZİSİ YENİ BÖLÜM ÖZETİ TANITIMI İZLE – MASUM 115. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ KANAL 7

Masum dizisi yeni bölüm özeti tanıtımı olan Masum 115. Bölüm fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Masum dizisinin yeni bölümünde Gopi’nin iyileşme süreci devam ederken Ahem de Gopi’ye yardımcı olmayı sürdürecek. Rashi annesinden aldığı taktikleri Modi ailesinin evinde uygulamaya koyacak ve büyükannenin üzerine oynayacak. Kokila ise gözünü Rashi’den ayırmayacak. Sevilen yapım 115. Bölümü ile izleyici ile buluşacak.

MASUM DİZİSİ SON BÖLÜM ÖZETİ TANITIMI İZLE – MASUM 15 TEMMUZ ÇARŞAMBA FRAGMANI ÖZETİ

Masum dizisi son bölüm özeti tanıtımı olan Masum 15 Temmuz Çarşamba fragmanı özeti izleyicilerin beğenisine sunuldu. Gopi ve Rashi’nin başrollerde olduğu Hint dizisinin 15 Temmuz bölümünde yine izleyenleri heyecanlandıracak gelişmeler yaşanacak.