Masum dizisi yeni bölüm özeti tanıtımı olan Masum 116. Bölüm fragmanı özeti Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Masum dizisinin 116. Bölümünde Ahem, doktorun iğne yapmak için geleceğini söyleyecek ve Gopi bu iğne olmaktan çok korkacak. Gopi’nin bu korkusunu gören Ahem ise erken geleceğini söyleyecek ancak yetişemeyecek. Doktor Gopi’ye iğne yapmak isteyince Gopi direnecek. Ahem eve geldiğinde Gopi’yi ikna etmeye çalışacak. Ahem’in Gopi ile yakından ilgilenmesinden dolayı Hetal ve Kokila mutlu olacak. Ahem Gopi’yi yürütmeye çalışacak ancak Gopi bir anda yere yığılacak. Eve gelen doktor Gopi’nin bacaklarında bir sorun olmadığını söyleyecek. Gopi ise bacaklarını hissetmediğini tekrarlayacak. Masum son bölüm özeti tanıtımı olan Masum 16 Temmuz Perşembe fragmanı özeti ekranlardaki yerini aldı.

MASUM DİZİSİ YENİ BÖLÜM ÖZETİ TANITIMI İZLE – MASUM 116. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ KANAL 7

Masum dizisi yeni bölüm özeti tanıtımı olan Masum 116. Bölüm fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıma açıldı ve dizi severler ile buluştu. Hint dizisinin yeni bölümünde Gopi’nin iyileşme sürecindeki halleri ve Ahem’e yanlışlıkla attığı tokat damga vuracak.

MASUM DİZİSİ SON BÖLÜM ÖZETİ TANITIMI İZLE – MASUM 16 TEMMUZ FRAGMANI ÖZETİ OKU

Masum dizisi son bölüm özeti tanıtımı olan Masum 16 Temmuz Perşembe fragmanı özeti yayına girdi. Dizinin yeni bölümünde Rashi, Ahem’in hasta Gopi ile ilgilendiğini görünce Jigar’ın da kendisiyle ilgilenmesi için hasta numarasına başvuracak. Diğer taraftan Kinjal ile Urmila’nın ise bir ziyaretçisi olacak.