Kanal 7 Hint dizileri yeni bölümleri hız kesmeden sürüyor. Masum yeni bölüm fragmanı 307. Bölüm özeti olan 23 Ocak 2021 Cumartesi tanıtımı Kanal 7’nin ve Hint yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Hint dizisinin 307. Bölümünde Vivan’ın yalanlarına inanan Kokila, Paridi’yi evden kovacak. Gopi ise Paridi’nin suçsuz olduğunu anlayıp ona destek verecek. Paridi ile buluşan Gopi, onun bir kabahatinin olmadığını bildiğini söyleyecek. Paridi ise Vivan’ın tehlikeli biri olduğunu anlatıp başından geçenleri Gopi ile paylaşacak. Gopi, Paridi’yi de alıp Modi ailesinin evine dönecek ancak Kokila onları kabul etmeyecek. Bu kez ikili Urmila’ya gidecekler. Vivan ise boş durmayacak ve Rada’yı arayıp, Paridi’yi kaçıracağı sırada Gopi’nin geldiğini söyleyecek. Rada ise Gopi’nin çok akıllı olduğunu, her zaman sorun çıkardığını söyleyip Vivan’dan dikkatli olmasını isteyecek. Modi evinde Gopi ve Paridi’nin yokluğunda huzursuzluk başlayacak. Ahem ise olup bitenlerden dolayı Gopi’nin suçlu olduğunu dile getirecek. Ahem daha sonra Gopi’yi arayacak ve Paridi’nin yanından ayrılana kadar eve dönemeyeceğini ona hatırlatacak. Kokila ise Ahem’e kızıp gelini ile böyle konuşmaması gerektiğini söyleyecek.

Masum yeni bölüm fragmanı 307. Bölüm özeti izle

Masum yeni bölüm fragmanı 307. Bölüm özeti ekranlardaki yerini aldı. Dizinin 307. Bölümünde Savita ve komşular Modi evine gelecekler ve kendilerini Rada’nın noel kutlamaları için çağırdığını söyleyecekler. Kokila ise komşuların içeri girmesine engel olamayacak. Savita daha sonra Gopi ve Paridi’nin nerede olduğunu öğrenmeye çalışacak. Hetal ise Gopi’yi arayıp Paridi ile birlikte hemen dönmesini isteyecek.

Masum 23 Ocak 2021 özeti son bölüm fragmanı izle Kanal 7

Masum 23 Ocak 2021 özeti son bölüm fragmanı Kanal 7’nin hesaplarından paylaşıldı. Dizinin yeni bölümünde Vivan, Paridi’yi kaçıracak. Bu sırada Gopi ile Vivan kavgaya tutuşacak ve Gopi düşüp kafasını taşa çarpacak. Ölümle burun buruna gelen Gopi’ye ne olacağı sorusu ise 307. Bölümde yanıt bulacak.