Masum yeni bölüm fragmanı 308. Bölüm özeti olan 24 Ocak 2021 Pazar tanıtımı Kanal 7’nin hesaplarından paylaşıldı. Hint yapımının 308. Bölümünde Vivan, Paridi’yi kaçırmaya çalışacak ancak Gopi’nin araya girmesinden dolayı bunu başaramayacak. Gopi’nin kaza geçirmesini sağlayan Vivan, olay yerinden hızla uzaklaşacak. Gopi ise yere düşüp ağır yaralanacak. Paridi ve Urmila Gopi’yi hastaneye götürecekler. Bu sırada Modi evinde onları bekleyenler ise gelmedikleri için tedirgin olacak. Ahem, Gopi’ye ulaşmaya çalışacak ancak telefonu kapalı olacak. Jigar da Urmila’yı arayacak ancak o da ulaşamayacak. Daha sonra Paridi Modi evine gelip Gopi’nin yaralandığını haber verecek. Hep birlikte hastanenin yolunu tutacaklar. Rada, Vivan’ı arayıp bir işi beceremediğini, planı bozduğunu söyleyip ona kızacak. Polis ise Gopi’ye ne olduğunu anlamak için Paridi ve Urmila’yı sorguya çekecek. Vivan, bir yolunu bulup Paridi’yi kaçıracak. Polis ise Kokila’yı tutuklamak için hastaneye gelecek.

Masum yeni bölüm fragmanı 24 Ocak Pazar özeti izle

Masum yeni bölüm fragmanı 24 Ocak 2021 Pazar özeti yayınlandı. Dizinin son bölümü yine çok heyecanlı geçecek. Gopi, hayati tehlikeyi atlamayacak ve yoğun bakımda kalacak. Gopi’ye ne olacağı sorusu yeni bölümlerde yanıt bulacak. Vivan, Paridi’yi yeniden kaçırma girişiminde bulunacak ve bu kez başarılı olacak. Rada ise planını işlemeyi sürdürecek.

Masum 308. Bölüm özeti son bölüm fragmanı izle Kanal 7

Masum 308. Bölüm özeti son bölüm fragmanı Kanal 7 tarafından paylaşıma sunuldu. Dizinin yeni bölümünde polis, Kokila’yı tutuklayacağını söyleyecek. Modi ailesi ise bu gelişme karşısında büyük şaşkınlık yaşayacak. Kokila’nın neden tutuklandığı ve Rada’nın ne planladığı soruları 308. Bölümde yanıt bulacak.