Masum yeni bölüm fragmanı 311. Bölüm özeti olan 27 Ocak 2021 Çarşamba tanıtımı Kanal 7’nin ve Hint yapımının sosyal medya hesapları aracılığı ile paylaşıma açıldı ve dizi severlerin beğenisine sunuldu. Yayınlandığı günlerde izleyicileri ekran başına kilitleyen ve ülkemizde büyük bir hayran kitlesine sahip Hint yapımlarından olan Masum dizisinin 311. Bölümünde Paridi Vivan’dan kurtulacak. Modi ailesi hep birlikte hareket edecek Paridi’yi kurtaracak. Jigar ise bunu kutlamak için Paridi’yi yemeğe çıkarmak isteyecek. Bunu duyan Rada, bu yemeğe engel olmak için hemen harekete geçecek. Paridi ve Jigar evden çıkarken yanındaki kadınlarla çıkıp gelecek. Jigar’ın kendisini Paridi ile aldattığını söyleyip kadın savunucularını kışkırtacak. Kadınlar Paridi ve Jigar ile uğraşırken Kokila ve diğer Modi ailesi üyeleri sesleri duyup dışarı çıkacaklar. Kokila bu duruma çok öfkelenecek ve tepki gösterecek. Masum dizisinin 311. Bölümü yine büyük heyecan yaratacak.

Masum yeni bölüm fragmanı 27 Ocak Çarşamba özeti izle

Masum yeni bölüm fragmanı 27 Ocak 2021 Çarşamba özeti yayına girdi. Dizinin son bölümünde Jigar, Paridi’nin kurtulmasına çok sevinecek ve ona sevdiğini söyleyecek. Daha sonra ise baş başa yemeğe çıkmak isteyecek. Rada ise bunu duyup engel olmaya çalışacak.

Masum 311. Bölüm özeti fragmanı son bölüm tanıtımı izle

Masum 311. Bölüm özeti fragmanı son bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Hint dizisinin 311. Bölümünde Ahem ve Gopi tartışacak. Ahem, Gopi’nin çocuklar ile ilgilenmediğini söyleyecek. Kokila ise ikisinin Amerika’ya gitmesi gerektiğini dile getirecek.