Masum yeni bölüm fragmanı 312. Bölüm özeti olan 28 Ocak 2021 Perşembe tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıma sunuldu. Hint dizisinin 312. Bölümünde Ahem ve Gopi Amerika’ya yerleşme kararı alacak. Gopi, Modi ailesini Paridi’ye emanet edecek ve Kokila’dan da kendileri ile Amerika’ya gelmesini isteyecek. Rada ise Paridi ile Gopi’nin arasını açmak için yeni planlarını devreye sokacak. Önce su tankına atlayacak ve kendisini Paridi’nin attığını söyleyecek. Gopi ise onu yukardan gördüğünü, yalan söylediğini Modi ailesine bildirecek. Kokila’da Rada’nın sürekli kötülük yapmaya çalıştığını hatırlatıp ona kızacak ve artık uslu durması gerektiğini söyleyecek. Paridi ile uğraşmaya devam eden Rada, bu kez de Paridi’nin kendisini ittiğini ve çocuğunu öldürmeye çalıştığını söyleyecek. Gopi ise buna inanacak ve Paridi’ye kızacak. Jigar da Paridi’ye öfkelenecek. Paridi zor bir durumla karşı karşıya kalacak. Masum dizisinin 312. Bölümünde Paridi’nin Rada’nın hamlelerine karşı ne yapacağı sorusu yanıt bulacak.

Masum yeni bölüm fragmanı 312. Bölüm özeti izle Kanal 7

Masum yeni bölüm fragmanı 312. Bölüm özeti Kanal 7’nin hesaplarından paylaşıldı. Dizinin 312. Bölümünde Gopi ve Paridi dayanışmasına son vermeye çalışan Rada, sürekli yeni planlarla ortaya çıkacak ve nihayet başarılı olacak ve Paridi’yi kötü biri gibi gösterecek.

Masum 28 Ocak 2021 Perşembe özeti son bölüm fragmanı izle

Masum dizisi 28 Ocak 2021 Perşembe özeti son bölüm fragmanı yayına girdi. Dizinin yeni bölümü Perşembe günü saat 15.20’de yayında olacak.