Masum yeni bölüm fragmanı 314. Bölüm özeti olan 30 Ocak 2021 Cumartesi tanıtımı Kanal 7’nin ve Hint yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Dizinin 314. Bölümünde Rada, bakıcının yardımı ile evden kaçıp izini kaybettirecek. Modi ailesi onu her yerde arayacak ancak bulamayacak. Paridi ve Jigar Rada’nın peşine düşecekler ancak Rada onları görüp atlatacak. Gopi’yi arayıp peşini bırakmalarını isteyecek. Modi ailesi ise bebeğin gidişi ile büyük üzüntü yaşayacak. Rada bebeği kısa süreliğine bir yere bırakacak ancak döndüğünde bebeği yerinde bulamayacak. Rada, bebeği bıraktığı yere geri dönüp aramaya koyulacak. Kör bir dilenciden para çalmaya çalışırken orada bulunan dilencilerden dayak yiyecek ve bebeğini de bir dilencinin elinde görecek. Dilenci ise Rada’yı tehdit edecek ve uzaklaştıracak. Rada çok korkup oradan kaçacak ve yeniden Gopi’yi arayacak. Masum dizisinin heyecanla beklenen 314. Bölümü Cumartesi günü saat 16.00’da dizi severlerin beğenisine sunulacak.

Masum yeni bölüm fragmanı özeti izle 30 Ocak Cumartesi

Masum yeni bölüm fragmanı özeti olan 30 Ocak Cumartesi tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıma açıldı. Dizinin son bölümünde Rada, Modi ailesinden yüklü bir para talep edecek. Ahem parayı ayarlayacak ve bebeği getirmesini isteyecek. Rada Modi ailesini yine kandıracak ve onlara oyuncak bebek gönderecek. Ancak hesaba katmadığı bir sürprizle karşı karşıya kalacak. Kokila parayla birlikte gidecek ve Rada’yı yakalamaya çalışacak.

Masum 314. Bölüm fragmanı özeti izle son bölüm tanıtımı

Masum 314. Bölüm fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı yayınlandı. Dizinin 314. Bölümünde Rada Kokila’ya vuracak ve onu düşürecek. Daha sonra ise bir yılan görüp parayı bırakıp kaçacak. Rada, bebeğini dilencilerin elinden alacak ve kaçmayı yine başaracak. Diğer taraftan ise Daval ile Kinjal arasındaki gerginlik daha da büyüyecek ve Kinjal Modi ailesinin evine gidecek.

Masum dizisi oyuncuları isimleri Kanal 7

Devoleena Bhattacharjee (Gopi)

Rupal Patel (Kokila)

Mohammad Nazim (Ahem)

Vandana Vithlani (Urmila)

Vishal Singh (Jigar)

Firoza Khan (Kinjal)

Swati Shah (Hetal)

Bhavini Purohit (Rada)