Masum yeni bölüm fragmanı 315. Bölüm özeti olan 31 Ocak 2021 Pazar tanıtımı Kanal 7’nin ve Hint yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Dizinin 315. Bölümünde Rada, bebeği Modi ailesine vereceğini ancak karşılığında para istediğini Gopi’ye söyleyecek. Ahem paraları hazırlayıp Gopi’ye verecek. Rada, nehrin karşısında bebeği göndereceğini, onların da paraları aynı anda göndermesi gerektiğini söyleyecek. Rada parayı alırken, karşılığında oyuncak bebek gönderecek. Kokila ise Rada’yı yakalayıp bebeğin nerede olduğunu öğrenmeye çalışacak. Rada’yı tokatlayan Kokila, bebeğin verilmesini isteyecek. Rada ise bebeği kaybettiğini söyleyecek ve Kokila’nın elinden kurtulmayı başaracak. Yaralanan Kokila’nın imdadına ise Modi ailesi yetişecek. Gopi’den intikam almaya devam etmek isteyen Rada, Gopi’yi parmağında oynatacak ve ona en sonunda büyük sürpriz hazırlayacak.

Masum yeni bölüm fragmanı özeti izle 31 Ocak Pazar

Masum yeni bölüm fragmanı özeti olan 31 Ocak Pazar tanıtımı ekranlardaki yerini aldı. Hint dizisinin 315. Bölümünde Rada, kendisine yüklü miktarda para verilirse Raşi bebeği Modi ailesine vereceğini söyleyip onları kandırmaya devam edecek. Modi ailesini parmağında oynatan Rada, onlara bebeği vermeyecek ve parayı alıp kaçmaya çalışacak.

Masum 315. Bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Masum 315. Bölüm fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıma sunuldu. Yayınlandığı günlerde Hint dizisi severleri ekran başına kilitleyen dizinin 315. Bölümünde Gopi, ölümle burun buruna gelecek. Gopi’nin Rada’nın son ölümcül oyunundan nasıl kurtulacağı sorusu ise 315. Bölümde yanıt bulacak.