Masum yeni bölüm fragmanı 316. Bölüm özeti olan 1 Şubat Pazartesi tanıtımı Kanal 7’nin ve Hint yapımının sosyal medya mecraları aracılığı ile paylaşıma açıldı ve dizi severlerin beğenisine sunuldu. Dizinin 316. Bölümünde izleyicileri ekran başına kilitleyecek çok önemli gelişmeler yaşanacak. Kokila ve Gopi Raşi bebeği kurtaracaklar. Ancak Gopi, çektiği tüm acıların intikamını Rada’dan alacak ve demir bir kazığı ona saplayacak. Bu gelişmenin ardından Gopi hapse atılacak. Masum dizisinde ise 10 yıllık bir zaman atlaması yaşanacak. Gopi, geçen sürenin ardından tahliye edilecek. 10 yıl aranın ardından Gopi, Modi ailesi için farklı hediyeler alıp Modi evinin yolunu tutacak. Gopi, Tolu ve Molu ile karşılaşacak. İkizler Gopi'ye bir oyun oynayıp gözlerini bağlayacak ve Modi konağının önüne götürecekler. Kapıda gözlerini ve ellerini açıp kendilerini tanıtacaklar. Modi konağına yıllar sonra giren Gopi herkesle hasret giderecek. Masum dizisinin 316. Bölümünde Modi konağında nelerin değiştiği ekranlara gelecek.

Masum yeni bölüm fragmanı özeti izle 1 Şubat Pazartesi

Masum yeni bölüm fragmanı özeti olan 1 Şubat Pazartesi tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıma sunuldu. Dizinin 316. Bölümünde, Modi konağında duygusal anlar ekranlarda olacak. Gopi, Paridi'ye ailesine baktığı için teşekkür edecek ve Kokila'yı soracak. Hetal ise onun Urmila'nın yanına gittiğini söyleyecek. Gopi ise kendisinin de oraya gideceğini ve sürpriz yapacağını söyleyecek. Gelişmelerden habersiz olan Gopi, Urmila'nın evinde büyük bir sürprizle karşılaşacak.

Masum 316. Bölüm fragmanı özeti izle

Masum 316. Bölüm fragmanı özeti izleyicilerle buluştu. Masum dizisinde artık roller değişmiş olacak. Urmila, süpürge ile Kokila'yı dövecek. Gopi ise olup bitenleri anlamaya çalışacak. Gopi daha sonra bir çocuk sesi duyacak ve Raşi'yi görecek. 10 yılda nelerin değiştiği sorusu Masum dizisinin 316. bölümünde yanıt bulacak.