Masum yeni bölüm fragmanı 318. Bölüm özeti olan Masum 3 Şubat 2021 Çarşamba tanıtımı Kanal 7’nin ve Hint yapımının sosyal medya sayfaları aracılığı ile paylaşıma açıldı ve dizi severlerin beğenisine sunuldu. Masum dizisinin 318. Bölümünde Tolu ve Molu, amcaları Ahem’in nerede olduğunu öğrenmek için banka hesaplarına girip iz sürecekler. Hetal ise Gopi’yi teselli edip ümitsizliğe kapılmaması gerektiğini söyleyecek. Ahem’in nerede yaşadığını nihayet bulan Gopi, onu Modi konağına geri getirmek için Jigar ile birlikte yollara düşecek. Ailesini uzun yıllar sonra yeniden bir araya getirmeye çalışan Gopi, bu yolda birçok güçlükle karşı karşıya kalacak. Kararlılığı ve azmini yitirmeyen Gopi’nin ailesinin bir araya toplayıp toplayamayacağı sorusu ise yeni bölümlerde yanıt bulacak. Masum dizisinin 318. Bölümü 3 Şubat Çarşamba günü saat 15.20’de izleyicilerle buluşacak. Dizinin son bölümünde Gopi’nin mücadelesi ekranlarda olacak.

Masum yeni bölüm fragmanı özeti izle 3 Şubat Çarşamba

Masum yeni bölüm fragmanı özeti olan 3 Şubat Çarşamba tanıtımı ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde Gopi, Ahem’in konağı terk ettiğini, ailesinin dağıldığını, Kinjal’in Kokila’yı kovup yerine geçtiğini ve Ahem’in nerede yaşadığını öğrenecek. Bu yeni bilgiler karşısında büyük şaşkınlık yaşayan Gopi, Kinjal ile yüzleşip ona ders verecek.

Masum 318. Bölüm fragmanı son bölüm özeti izle

Masum 318. Bölüm fragmanı son bölüm özeti Kanal 7’nin hesaplarından paylaşıma açıldı. Dizinin 318. Bölümünde Gopi, Kinjal’in karşısına dikilecek ve ona yaptığı yanlışları sıralayacak. Ahem’in peşine de düşen Gopi, Tolu ve Molu’nun yardımı ile Ahem’in yerini öğrenecek.