Masum yeni bölüm fragmanı 319. Bölüm özeti olan Masum 4 Şubat 2021 Perşembe tanıtımı Kanal 7’nin hesaplarından paylaşıldı. Masum Hint dizisinin 319. Bölümünde Gopi, Jigar ile birlikte Ahem’i bulmak için Mumbai’ye gidecek. Ellerinde bulunan adrese giden Gopi, Ahem’in orada yaşamadığını öğrenecek. Mansi ile tanışan Gopi, Ahem’i bulamadığından dolayı büyük üzüntü yaşayacak. Dönüş yolunda dua eden Gopi, Ahem’i görmek için gözyaşı dökecek. Jigar ve Gopi Modi evine dönerken karşılarında bir anda Ahem’i görecekler. Gopi, büyük bir mutlulukla Ahem’in peşinden gidecek. Ahem’in festival alanına gittiğini gören Gopi, ona sürpriz yapmak isteyecek ancak büyük bir sürprizle karşılaşacak. Ahem’i ararken gördükleri Mansi ile Ahem’in sarıldığını gören Gopi, büyük hayal kırıklığına uğrayacak. Diğer taraftan ise Paridi ile Kinjal arasında tartışma çıkacak. Gopi’nin dönüşünün Modi ailesi için iyi olmadığını savunan Kinjal, Paridi’yi kendi saflarına katmaya çalışacak ancak Paridi Gopi’den yana tavır alıp Kinjal’e karşı duracak. Masum Hint dizisinin son bölümü olan 319. Bölümü Perşembe günü 15.20’de ekranlarda yerini alacak.

Masum yeni bölüm fragmanı özeti izle 4 Şubat 2021 Perşembe

Masum yeni bölüm fragmanı özeti olan 4 Şubat 2021 Perşembe tanıtımı yayınlandı. Dizinin son bölümünde Gopi, Ahem’in adresini bulacak ancak oraya gittiğinde kapıyı Mansi açacak. Karşısında Gopi’yi gören Mansi ona yalan söyleyecek ve Ahem’in orada yaşamadığını kaydedecek. Gopi ise umutsuzluğa kapılıp geri dönmek üzere yola çıkacak. Yolda Ahem’i gören Gopi’yi bekleyen sürpriz dizinin 319. Bölümünde ortaya çıkacak.

Masum 319. Bölüm fragmanı özeti izle

Masum 319. Bölüm fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıma açıldı. Dizinin 319. Bölümünde Kinjal, Gopi’nin kendi planlarını bozacağını düşünerek Modi ailesinin içinden kendisine destek bulmaya çalışacak. Kinjal, Paridi ile konuşup Gopi’nin gelişinin herkese zararı dokunacağını söyleyecek ancak beklediği desteği Paridi ona vermeyecek.