Kanal 7’nin ilgiyle takip edilen Hint yapımlarından olan Masum dizisi 320. Bölümü ile Cuma günü saat 15.20’de izleyicilerin beğenisine sunulacak. Masum yeni bölüm fragmanı 320. Bölüm özeti olan Masum 5 Şubat 2021 Cuma tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Masum dizisinin heyecanla beklenen yeni bölümünde Gopi, Ahem’le yüzleşmeye karar verecek ve onun evine gidecek. Kapıyı açıp karşısında Gopi’yi gören Ahem önce şaşıracak, daha sonra Gopi’ye sarılmak için hamle yapacak ancak bu kararından vazgeçip Gopi’yi evden göndermeye çalışacak. Gopi kendisini anlatmaya çalışırken Ahem onu kolundan tutup dışarı atmaya çalışacak. Kızlarının kötü yetiştirilmesinden dolayı öfkeli olan Gopi, bunun tek sorumlusunun Ahem olduğunu yüzüne söyleyecek. Modi konağında ise gelişmeler yakından takip edilecek. Paridi, Gopi ablasının çektiği sıkıntıları diğerlerine hatırlatıp, yıllarca kızlarının hayali ile yaşayan Gopi’nin durumunun zor olduğunu üzülerek anlatacak. Kinjal ise onları yakından izlemeye devam edecek. Kinjal’in yeni planları Masum dizisinin 320. Bölümünde ve yeni bölümlerde ortaya çıkacak.

Masum yeni bölüm fragmanı özeti ile 5 Şubat Cuma Kanal 7

Masum yeni bölüm fragmanı özeti olan Masum dizisi 5 Şubat 2021 Cuma tanıtımı Kanal 7’nin ve Hint yapımının hesaplarından paylaşıldı. Masum dizisinin son bölümünde Ahem, Gopi’yi kolundan tutup, kızlarının yanında evin dışına atacak. Jigar da Ahem’i durdurmaya çalışacak ancak başarılı olamayacak. Öfkeden deliye dönen Ahem, kapıyı ikisinin yüzüne kapatacak. Vidya ve Mira ise gelişmeleri sessiz kalarak izleyecek.

Masum 320. Bölüm fragmanı özeti izle son bölüm

Masum 320. Bölüm fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı izleyicilerin beğenisine sunuldu. Masum’un 320. Bölümüne Ahem ile Gopi’nin yüzleşmesi damga vuracak. Kızlarına kavuşma umudu ile yıllarca üzüntü yaşayan Gopi, tam kızlarına kavuşmak üzere iken yine kendisini kapının önünde bulacak. Kızların bu durum karşısında ne yapacağı, annelerinin yanında olup olmayacağı soruları da 320. Bölümde yanıt bulacak.