Masum yeni bölüm fragmanı 6 Şubat 2021 Cumartesi özeti olan Masum 321. Bölüm fragmanı tanıtımı Kanal 7’nin ve Hint yapımının hesaplarından paylaşıldı. Hint dizisinin 321. Bölümünde Ahem, Gopi’ye olan kızgınlığından dolayı Mansi ile evleneceğini söyleyecek. Nişan hazırlıklarını ise Vidya ile Mira yapacak. Paridi ve Jigar bu nişana engel olmaya çalışırken, Gopi, Ahem’in kendisini artık sevmediğini düşünerek ses çıkarmayacak. Mira annesine karşı öfke dolu olacak. Vidya ise annesine karşı daha anlayışlı davranmaya çalışacak ancak Mira, Vidya’yı da kendi safına çekecek. Ahem ile Mansi’nin nişan töreni yapılırken, Ahem, yüzükleri Gopi’nin getireceğini söyleyecek. Gopi gözyaşları içinde yüzükleri getirip Ahem’e verecek. Ahem Mansi’ye yüzüğü takarken devreye Kokila girecek. Ahem’in eline vurup yüzüğü takmasını engelleyen Kokila, bu nikahın yapılamayacağını söyleyecek. Mansi, Kokila’nın bu hareketi ile şaşkınlığa uğrayacak. Kokila, bir erkeğin karısı hayattayken başka bir kadınla evlenemeyeceğini söyleyecek ve nişanın yapılmasına engel olacak. Masum dizisinin 321. Bölümü dizi severleri yine ekran başına kilitleyecek. Dizinin yeni bölümü Cumartesi günü saat 15.20’de yayınlanacak.

Masum yeni bölüm fragmanı 6 Şubat Cumartesi özeti izle

Masum yeni bölüm fragmanı 6 Şubat 2021 Cumartesi özeti izleyicilerle buluştu. Masum dizisinin son bölümünde Gopi, hapishaneden çıkıp evine döndüğünde hiçbir şeyi eskisi gibi bulamayacak. Ahem, Gopi’ye tepki gösterip birlikte yaşadığı Mansi ile evlilik hazırlıkları yapacak. Kızlar da babalarına bu konuda destek verecek. Özellikle Mira, annesine karşı acımasız cümleler kuracak ve onun sözlerini dinlemeyecek.

Masum 321. Bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Masum 321. Bölüm fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Masum dizisinin 321. Bölümünde Modi ailesi bireyleri, evliliğe engel olmak için büyük çaba sarf edecek. Özellikle Paridi ve Jigar, Gopi’ye karşı yapılan bu hamlenin yanlış olduğunu düşünerek nikahı engellemeye çalışacaklar. Son sözü ise Kokila söyleyecek.