Masum yeni bölüm fragmanı 322. Bölüm özeti olan Masum 7 Şubat 2021 Pazar tanıtımı Kanal 7’nin hesaplarından paylaşıldı. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan dizinin 322. Bölümünde Kokila, nişanı engellemeye çalışacak. Ahem ise Kokila’nın sözlerine kulak asmayacak ve nişanı bitirmek isteyecek. Oğlunun sözünü dinlemediğini gören Kokila fenalaşacak ve yere düşecek. Annesinin fenalaştığını gören Ahem onu hemen hastaneye götürecek. Kokila yoğun bakıma alınacak. Ahem ise olup bitenlerden Gopi’yi sorumlu tutacak. Gopi, Kokila’nın hastaneye yatmasına Ahem’in sebep olduğunu söyleyip ona kızacak. Masum dizisinin 322. Bölümünde Kokila’yı bir an olsun yalnız bırakmayan Gopi, onun hep yanında kalacağını söyleyecek. Kinjal ise Modi ailesinin başına gelen felaketlerden Gopi’nin sorumlu olduğunu söyleyip, aileyi Gopi’ye karşı kışkırtmaya çalışacak. Masum’un yeni bölümünde Kinjal, Gopi geldiğinden beri bir an olsun yüzlerinin gülmediğini söyleyecek. Daha sonra Kokila iyileşecek ve hastaneden çıkmak isteyecek. Ahem’den umudunu kesen Kokila Gopi ve Jigar’la geri dönmek isteyecek. Vidya ve Mira ise Kokila’yı durdurmaya çalışacak ancak başarılı olamayacak.

Masum yeni bölüm fragmanı özeti izle 7 Şubat Pazar

Masum yeni bölüm fragmanı özeti olan Masum 7 Şubat Pazar tanıtımı dizi severlerin beğenisine sunuldu. Dizinin 322. Bölümünde Ahem, Kokila’yı ne kadar da durdurmak istese bunun için bir şey yapmayacak ve onların gidişini gözyaşı dökerek seyredecek. Kokila, Jigar ve Gopi ile Modi ailesinin yanına dönmek için yola çıkacak. Masum dizisinin 322. Bölümünde yine izleyicileri ekran başına kilitleyecek gelişmeler yaşanacak.

Masum 322. Bölüm fragmanı son bölüm özeti izle Kanal 7

Masum 322. Bölüm fragmanı son bölüm özeti Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Masum dizisinin yeni bölümünde Gopi ve Ahem sert bir tartışmaya girecekler. Ahem, Gopi’yi suçlayacak. Gopi ise Kokila’nın rahatsızlanmasına Ahem'in sebep olduğunu söyleyecek. Kinjal ise Modi ailesini kendi tarafına çekmek için Gopi’yi kötülemeyi sürdürecek.

Masum dizisi Ahem kimdir, gerçek adı ne, kaç yaşında, son hali, dini nedir?