Masum yeni bölüm fragmanı 8 Şubat 2021 Pazartesi özeti olan Masum 323. Bölüm fragmanı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Hint dizisinin 323. Bölümünde Ahem ve kızlar geri dönecek ancak Urmila’nın evinde kalacaklar ve Modi konağına dönmeyeceklerini söyleyecekler. Gopi ise kızları ile tartışacak ve onların saygısız davranışlarından dolayı Ahem’e kızacak. Paridi ise Hetal ile konuşacak ve Ahem’in konağa gelmek istemediğini, Kokila ile Urmila’nın evinde kalacağını dile getirecek. Bu konuşmayı Tolu ve Molu da duyacak ve kuzenlerini görmek için oraya gidecekler. Ahem ise Gopi ile büyük bir tartışmanın içine girecek. Ahem, Vidya ve Mira’nın gerçekleri öğrenmesi için Gopi’yi kışkırtacak. 10 yıl boyunca neden hapis yattığını, Raşi’nin gerçek annesinin kim olduğunu ve neler yaptığını anlatması için ona baskı yapacak. Masum dizisinin 323. Bölümünde Ahem, Gopi’nin gitmesini, aksi takdirde kızları da alıp kendisinin gideceğini söyleyecek. Kokila da Gopi’yi oradan gönderecek.

Masum yeni bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Masum yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin son bölümünde Gopi, Modi konağına dönecek. Tolu ve Molu ise kuzenleri ile tanışacak ve onları Modi konağına götürmeye çalışacak. Karşısında kızını gören Gopi bu duruma çok şaşıracak.

Masum 323. Bölüm fragmanı 8 Şubat Pazartesi özeti izle

Masum 323. Bölüm fragmanı 8 Şubat 2021 Pazartesi özeti ekranlardaki yerini aldı. Dizinin heyecanla beklenen 323. Bölümünde Kokila, ailesini yeniden bir araya getirebilmek için bir plan yapacak ve bunu uygulamaya koyacak. Kokila’nın başarılı olup olamayacağı sorusu ise son bölümde yanıt bulacak.

Masum dizisi Gopi kimdir, kaç yaşında, gerçek adı ne, son hali, dini nedir?