Masum yeni bölüm fragmanı 325. Bölüm özeti olan Masum 10 Şubat Çarşamba tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Hint dizisinin 325. Bölümünde Kokila, kalp krizi geçirip yataklara düşecek. Ahem, Kokila’nın oyun oynadığını düşünecek ancak gerçeği gördüğünde telaşlanacak ve onu hemen hastaneye götürecek. Kokila yoğun bakıma alınacak ve durumunun kritik olduğu ortaya çıkacak. Masum dizisinin yeni bölümünde Ahem, annesine inanmadığı için büyük pişmanlık duyacak. Gopi ise Ahem’in bir köşede ağladığını görüp onun yanına gidecek ve pişman olmak için artık çok geç olduğunu Ahem’e söyleyecek. Yaşam savaşı veren Kokila’nın kurtulup kurtulamayacağı sorusu ise Masum dizisinin 325. Bölümünde yanıt bulacak. Bir oyunla başlayan hastalık numarası gerçeğe dönüşecek. Kokila’nın planının Ahem ve Gopi’yi yeniden bir araya getirip getirmeyeceği dizinin yeni bölümlerinde ortaya çıkacak. Masum dizisinin 325. Bölümü Çarşamba günü saat 15.20’de ekranlarda olacak.

Masum yeni bölüm fragmanı 10 Şubat Çarşamba özeti Kanal 7

Masum yeni bölüm fragmanı 10 Şubat Çarşamba özeti Kanal 7’nin hesaplarından paylaşıldı. Dizinin yeni bölümünde Kokila kalp krizi geçirip hastaneye kaldırılacak. Ahem ise annesini üzdüğü pişman olup gözyaşı dökecek. Kokila kurtulacak mı sorusu dizinin yeni bölümünde cevap bulacak.

Masum 325. Bölüm fragmanı özeti izle son bölüm

Masum 325. Bölüm fragmanı son bölüm özeti yayınlandı. Hint dizisinin yeni bölümünde Kokila, herkese bir oyun oynayıp hasta olduğuna inandıracak. Gopi ile Ahem’in yeniden bir araya gelmesinin son isteği olduğunu söyleyecek. Daha sonra ise Kokila gerçek planını deşifre edecek. Ahem ise bu duruma oldukça öfkelenecek. Kokila gerçekten rahatsızlanıp hastaneye kaldırılacak.