Masum yeni bölüm fragmanı 328. Bölüm özeti olan Masum 13 Şubat 2021 Cumartesi tanıtımı Kanal 7’nin ve Hint yapımının hesaplarından paylaşıldı. Masum dizisinin yeni bölümünde Gopi ve Paridi, Mansi’den kurtulmak, Ahem ve kızların ise Modi konağına taşınması için riskli bir plana imza atacaklar. Paridi, Gopi’yi evden kovacak ve buna tüm Modi ailesi şahit olacak. Bunu duyan Ahem ise öfkeden deliye dönecek ve Paridi ile yüzleşecek. Gopi’yi hangi cüretle evden gönderdiğini soran Ahem, daha da sinirleneceği bir yanıt alacak. Paridi, Ahem’e “Sen onu hayatından çıkardın. Keşke 10 yıldır kaldığı hapishaneden geri dönmeseydi ve hep orada kalsaydı” diyecek. Ahem ise Paridi’ye tokat atmaya çalışacak. Onu engelleyen ise Jigar olacak. Karısına tokat atılmasına izin vermeyen Jigar, Ahem’e buna hakkının olmadığını söyleyecek. Ahem’in tepkilerini duyan Kokila ise, Ahem’in geçmişte Gopi’yi sevdiği gibi bugün de aynı duygularla sevmeye devam ettiğini söyleyecek. Ahem’in Gopi’yi savunduğunu duyan Mansi ise Ahem’le yüzleşip, oraya kendisi için geldiğini sandığını söyleyecek. Ahem’in Modi konağına Gopi için geldiğini söyleyen Mansi, artık her şeyin bittiğini ve kendisinin gideceğini söyleyecek. Ahem ise onu engellemeye çalışacak. Masum dizisinin 328. Bölümünde yine heyecan yükselecek.

Masum yeni bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Masum yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7’nin hesaplarından paylaşıldı. Dizinin son bölümünde Modi konağında işler karışacak. Paridi ve Gopi’nin planı sonuç verecek. Ahem, Gopi’yi savunmak için mücadele verirken, onun Gopi’ye olan sevgisini gören Mansi Mumbai’ye dönmek için harekete geçecek. Ahem ve Mira, Mansi’yi durdurmaya çalışacak. Bu konuda başarılı olup olmayacakları ise yeni bölümde ortaya çıkacak.

Masum 328. Bölüm fragmanı 13 Şubat Cumartesi özeti izle

Masum 328. Bölüm fragmanı 13 Şubat Cumartesi özeti yayınlandı. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan Hint yapımı Masum dizisinin 328. Bölümünde tansiyon daha da yükselecek. Ahem, Gopi’yi savunmaya geçecek. Mansi evi terk etmek isteyecek. Gopi ve Kokila olanları uzaktan takip edecek. Jigar ise Paridi’yi koruyacak.

Kanal 7 Masum dizisi oyuncuları isimleri

  • Devoleena Bhattacharjee (Gopi)
  • Rupal Patel (Kokila)
  • Mohammad Nazim (Ahem)
  • Vandana Vithlani (Urmila)
  • Vishal Singh (Jigar)
  • Firoza Khan (Kinjal)
  • Swati Shah (Hetal)