Ekranların en çok izlenen Hint yapımlarından olan Masum dizisi 360. Bölümü ile kaldığı yerden devam edecek. Masum yeni bölüm fragmanı 17 Mart özeti Kanal 7’nin ve Hint yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Dizinin heyecanla beklenen son bölümünde Mira, Vidya’dan intikam almak isteyecek ve Gora’ya daha hızlı olmasını söyleyecek. Gopi ise kızları için endişe duymayı sürdürecek. Ahem, yaşanan her şey için Gopi’yi sorumlu tutacak. Gopi ise bu suçlamaya çok üzülecek. Masum 360. Bölüm özeti fragmanı ekranlardaki yerini aldı. Dizinin 360. Bölümünde Gora, Vidya’dan tamamen kurtulmak için festivalin yapılacağı günü bekleyecek. Gora, kendileri için bir tanışma töreni düzenleneceğini dile getirecek. Vidya ise bulduğu her fırsatta Gora’yı iyi bir insan olmaya davet edecek. Daha sonra Gora, komşularını gelinleri ile tanışmaya çağıracak. Mira’ya herkesin Vidya’yı dışlayıp kendisini seveceğini söyleyecek. Gora’nın yeni planları dizinin yeni bölümünde ortaya çıkacak.

Masum yeni bölüm fragmanı 17 Mart özeti izle

Hint dizisi Masum yeni bölüm fragmanı 17 Mart özeti ekranlara geldi. Dizinin yeni bölümünde Gora, Mira ve Vidya için bir tanışma daveti düzenleyecek. Gora, Vidya’nın herkesin içinde küçük düşmesi için elinden geleni yapacak.

Masum 360. Bölüm özeti fragmanı izle Kanal 7

Masum dizisi 360. Bölüm özeti fragmanı Kanal 7 tarafından paylaşıma açıldı. Dizinin merakla beklenen 360. Bölümü yine izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Hint yapımının son bölümünde Gopi, Ahem ve Jigar arabayla giderken bir kadına çarpacak. Gizemli kadının kim olduğu yeni bölümlerde ortaya çıkacak.