Hint dizisi Masum yeni bölüm fragmanı 361. Bölüm özeti Kanal 7 tarafından paylaşıldı ve dizi severlerle buluştu. Dizinin 361. Bölümünde Gora, sinsi planlarına devam edecek ve oğlu ile konuşup, doğru zamanı beklemeye devam ettiklerini söyleyecek. Gopi ise annesine yıllar sonra kavuşacak ve onu da alıp Modi evine gidecek. Gopi’yi merak eden ve çok telaşlanan Kokila, onlara bunca zamandır nerede olduklarını soracak. Gopi ise annesi ile birlikte döndüğünü kaydedecek. Kokila, Madu’nun kendi evinde kalamayacağını söyleyip Gopi ile ters düşecek. Masum dizisi 18 Mart 2021 Perşembe fragmanı özeti ekranlara geldi. Dizinin heyecanın yüksek olacağı 361. Bölümünde Gora evinde de ortalık epey karışacak. Daram ile Şarvan karşı karşıya gelecek. Şarvan, Daram’ın Vidya’yı dövmesini engelleyecek.

Masum yeni bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Hint dizisi Masum yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin yeni bölümünde Gopi’nin annesi Madu ortaya çıkacak. Gopi ayrıca Sona adında bir kız kardeşinin de olduğunu öğrenecek ve buna çok şaşıracak.

Masum 361. Bölüm özeti fragmanı izle 18 Mart

Masum dizisi 361. Bölüm özeti fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Mira ile Vidya arasında da gerginlik çıkacak. Mira, Gora’nın da kışkırtması ile Vidya’yı küçümseyecek. Mira, bulduğu her fırsatta Vidya ile uğraşacak.

Masum dizisi Ahem Modi kimdir, gerçek adı ne, kaç yaşında, son hali, dini nedir?