Hint dizisi Masum yeni bölüm fragmanı özeti olan 27 Mart Cumartesi tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin 370. Bölümünde Madu, konakta ortalığı karıştıracak. Mira’nın videosunu bulan Madu, bu videoyu Ahem ile Gopi’yi birbirinden ayırmak için kullanmaya çalışacak. Ahem bir iş toplantısındayken televizyonda izlenecek görüntüleri değiştirecek ve Ahem’in videoyu görmesini sağlayacak.

Masum dizisi 370. Bölüm özeti fragmanı yayınlandı. Dizinin Cumartesi günü saat 16.00’da yayınlanacak 370. Bölümünde Gora ile Urmila mücadelesi daha da tırmanacak. Ayağının sıkışmasından ve herkesin önünde rezil olmasından Urmila’yı sorumlu tutan Gora, Urmila’nın üstüne gaz yağı atacak. İkilinin mücadelesi daha da ölümcül bir savaşa dönüşecek.

Masum yeni bölüm fragmanı 27 Mart özeti izle

Masum dizisi yeni bölüm fragmanı 27 Mart özeti yayına girdi. Dizinin son bölümünde Gora, bir taraftan Urmila’dan korkarken, diğer taraftan ise onu ortadan kaldırmak için plan yapacak.

Masum 370. Bölüm özeti fragmanı izle Kanal 7

Masum Hint dizisi 370. Bölüm özeti fragmanı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Modi konağında ise Madu, Kokila’yı büyük bir tuzağın içine çekecek. Madu’nun kötülükleri, dizinin yeni bölümüne damga vuracak. Gora ise Urmila’yı elektrik çarpıp ölmesi için bir düzenek hazırlayacak.

Masum dizisi Gopi Modi