Kanal 7’nin yeni Hint dizilerinden olan Masum dizisi 8 Nisan Çarşamba fragmanı izleyici ile buluştu. Masum yeni bölüm fragmanı olan Masum 17. Bölüm fragmanı Kanal 7’nin sosyal medya sayfalarından paylaşıldı. Masum’un son bölümünde Kokila, kendilerini küçük düşürdüğü için Gopi’yi sert şekilde azarlayacak. Gopi’nin bu azarlama karşısında ne yapacağı yeni bölümde ortaya çıkacak. Zıt karakterli iki kuzenin hikayesinin anlatıldığı Masum dizisinde Kanal 7 ekranlarında her gün saat 16.10’da izleyici ile buluşmayı sürdürüyor.

MASUM YENİ BÖLÜM FRAGMANI – 8 NİSAN ÇARŞAMBA FRAGMANI

Masum dizisi yeni bölüm fragmanı olan Masum 8 Nisan Çarşamba fragmanı yayınlandı. Masum’un son bölümünde Kinjal için görücü gelecek. Kokila ise onlara karşı ailesini kusursuz göstermeye çalışacak. Dünür adaylarına meyve sepeti hediye etmek isteyen Kokila, bu görevi Gopi’ye verecek. Ancak Rashi Gopi’nin işlerini bozmak için elinden geleni yapacak.

MASUM 17. BÖLÜM FRAGMANI – SON BÖLÜM FRAGMANI

Masum dizisi 17. Bölüm fragmanı olan Masum son bölüm fragmanı izleyici ile buluştu. Masum’un yeni bölümünde, misafirlerin gitmesinin ardından Kokila Gopi’yi azarlamaya başlayacak. Meyve sepetine çürük ve kokmuş meyve koyduğunu söyleyen Kokila, Gopi’nin savunmasını ise dinlemeyecek. Gopi’nin kendisini ifade edip etmeyeceği 17. Bölümde belli olacak.