Masum dizisi son bölüm fragmanı büyük heyecan yarattı. Kanal 7’nin yeni Hint dizisi Masum, oyuncu kadrosu, konusu ile olduğu kadar fragmanları ile de çok konuşuluyor. Masum yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Masum 28 Mart fragmanı ne oldu? Soruları yanıt buldu. Masum’un 6. Bölüm fragmanı birçok soruya yanıt oldu. Rashi’nin Jigar’ın başkasıyla evlenecek olmasını kabullenemeyeceği, Kinjal’ın Ahem ve Gopi’nin evliliklerini engellemek için Anita’yı anlatacağı yeni bölümde Gopi, Ahem’in annesi istediği için kendisiyle evleneceği gerçeğiyle yüzleşecek. Kanal 7 ekranlarında her gün 16.10’da izleyici ile buluşan ve birbirine zıt iki kuzenin hikayesini konu alan Masum dizisinin fragman detayları belli oldu.

MASUM YENİ BÖLÜM FRAGMANI – 28 MART FRAGMANI

Masum dizisi yeni bölüm fragmanı olan 28 Mart fragmanı yayına girdi. Masum’un son bölümünde Hetal, oğlu Jigar’ın Sonal ile evlenmesine karar verecek. Bu durumu öğrenen Urmila ve Rashi ise şok olacak. Gopi ve Ahem’i kına gecesinde Sonal ile Jigar’a tören yapılacak. Sonal’ı kıskanan Rashi ise düğüne engel olmak için harekete geçecek.

MASUM 6. BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA

Kanal 7’nin Hint dizisi Masum’un 6. Bölüm fragmanı yayınlandı. Masum’un yeni bölümünde Ahem’in kardeşi Kinjal, kına töreninde Gopi’yi yalnız yakalayacak ve abisinin mutlu olmadığını, başka birine aşık olduğunu söyleyecek. Kinjal, abisinin annesi için bu evliliğe razı olduğunu söyleyip, Ahem ve Anita’nın fotoğraflarını gösterecek. Gopi’nin bu gerçek karşısında ne yapacağı Cumartesi günü yayınlanacak yeni bölümde ortaya çıkacak.