Masum yeni bölüm fragmanı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Masum son bölüm özeti büyük heyecan yarattı. Gopi’yi öldürmeyi başaramayan Rada bu kez de Mira’nın peşine düşecek. Onu öldürmek için depoya götürecek ve dolabı üstüne itip düşürecek. Rada olay yerinden hızla kaçarken Mira’nın çığlıklarına Gopi yetişecek. Herkes Mira’ya ne olduğunu anlamaya çalışırken Rada planın işe yaramadığını görüp öfkelenecek. Masum 246. Bölüm fragmanı özeti yeni bölüme dair önemli ipuçları sunuyor. Dizinin son bölümünde ev ahalisi mabede dua etmek için giderken Rada yine harekete geçip Mira’yı öldürmeye çalışacak. Kanal 7 ekranlarında 23 Kasım 2020 Pazartesi günü saat 15.30’da Hint dizisi severlerle buluşacak olan 246. Bölüm merakla beklenmeye devam ediyor.

MASUM YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE KANAL 7

Masum dizisi yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7’nin ve dizinin sayfalarından paylaşıldı. Masumiyetin hırsla harmanlandığı yapım kaldığı yerden devam edecek. İzleyicileri çok korkutacak yeni gelişmeler Masum’un yeni bölümlerinde yer alacak. Rada’nın yeni planları ve neler yapacağı sorusu son bölümlerde yanıt bulacak.

MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ MASUM 246. BÖLÜM TANITIMI

Masum dizisi son bölüm özeti fragmanı olan Masum 246. Bölüm fragmanı tanıtımı ve özeti yayınlandı. Karakterleri birbirine tamamen zıt 2 kuzen olan Gopi ile Rashi’nin hikayesi günlük olarak Kanal 7 ekranlarında yayınlanıyor.