Televizyon ekranlarının büyük ilgiyle takip edilen ve ülkemizde önemli bir hayran kitlesine sahip olan Hint dizileri yeni bölümleri gelmeye devam ediyor. Masum dizisi izle ve dizi fragmanları izle aramaları yapanlar için müjdeli haber geldi. Masum dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 20 Mayıs 2020 Çarşamba günü saat 16.10’da 59. Bölümü ile ekranlarda olacak olan Masum dizisinde yine önemli gelişmeler var. Rollerin değişeceği, gerilimlerin artacağı ve itirazların yükseleceği yeni bölümde küçük gelinlerin de olaylara dahil olmasıyla yine işler çok karışacak. Masum dizisi son bölüm fragmanı Kanal 7’nin sosyal medya mecralarından paylaşıldı. Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum dizisinin son bölüm özeti ve detaylar haberimizde yer alıyor.

MASUM YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA

Masum dizisinin yeni bölüm fragmanı yayına girdi. Oyuncu kadrosunda Giaa Manek, Rucha Hasabnis , Devoleena Bhattacharjee, Rucha Hasabnis, Muhammed Nazım, Vishal Singh, Rupal Patel isimlerinin yer aldığı Masum dizisinde birbirine zıt karakterde olan 2 kuzenin öyküsü ekrana geliyor.

MASUM DİZİSİ SON BÖLÜM FRAGMANI GELDİ

Masum dizisi son bölüm fragmanı Kanal 7 tarafından dizi severler için paylaşıldı. Gopi ve Rashi’nin hikayesinde saflığın, sevginin ve gerçek aşkın izleyicilere en masum şekliyle verilmesi hedefleniyor. Dayısı tarafından büyütülen Gopi’nin dramlarla ve aşklarla bezeli hayatı her gün ekranlara geliyor.