Masum yeni bölüm fragmanı özeti olan Masum 242. Bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Büyük bir hayran kitlesinin ilgiyle takip ettiği Hint dizisinin son bölümünde Umang’ın ölümü herkeste şok etkisi yaratacak. Umang’ın ölümünden sorumlu olarak görülen ve suçlu bulunan Gopi ise hapse atılacak. Kokila, Gopi’nin masum olduğuna inanacak ve onu hapisten kurtarmaya çalışacak. Masumiyetin hırsla harmanlandığı Masum dizisinin son bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı olan Masum 19 Kasım fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıma sunuldu. İzleyiciler, birbirlerinden tamamen zıt karakterde olan 2 kuzenin hikayesinde saflığı, sevgiyi ve gerçek aşkı görecek. Her gün yayınlanan Hint dizisi 242. Bölümü ile kaldığı yerden devam edecek.

MASUM YENİ BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE – MASUM 19 KASIM FRAGMANI ÖZETİ VE TANITIMI

Masum dizisi yeni bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Masum 19 Kasım fragmanı özeti yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Tripti’nin düğünü öncesinde Umang odasında ölü bulunacak. O an odaya gelen Gopi, Umang’ın yanındaki bıçağı eline alınacak. Tripri ise bir anda odaya girerek Gopi’nin Umang’ı öldürdüğünü söyleyecek. Onların bağrışmalarını duyanlar ise ne olduğunu anlamaya çalışacak.

MASUM 242. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI VE TANITIMI İZLE – MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Masum dizisi son bölüm özeti fragmanı olan Masum 242. Bölüm özeti fragmanı yayına girdi. Dizinin 242. Bölümünde Rada, Umang’ın öldüğünü öğrenip deliye dönecek. Ablasının karşısına geçip ondan intikam alacağını söyleyecek. Kokila ise gelinin masumiyetini kanıtlayacağına dair Gopi’ye söz verecek. Hapse atılacak olan Gopi’nin kurtulup kurtulmayacağı yeni bölümde belli olacak.