Masum yeni bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Masum 244. Bölüm özeti fragmanı Kanal 7 tarafından paylaşıma açıldı. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan Hint dizisinin son bölümünde Kokila, yanına Gopi ve Rashi’yi de alarak Tripti’ye karşı bir plan hazırlayacak. Bu plan için Daval’den de yardım istenecek. Daval, Tripti’nin odasına bir hayalet kılığında girip onu korkutacak ve cinayeti tüm ayrıntıları ile anlatmasını sağlayacak. Tripti’nin itiraflarını kaydeden Kokila ise bunları Rada’ya dinletip, gelişmeleri anlatacak. Rada ise duyduklarına inanamayıp gözyaşlarına boğulacak. Tripti ise Rada’nın kayıtlara inanmaması için elinden geleni yapacak. Rada’nın kime inanacağı yeni bölümde belli olacak. Masum dizisi son bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı olan Masum 21 Kasım özeti fragmanı ekranlara geldi.

MASUM YENİ BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ VE TANITIMI İZLE – MASUM 21 KASIM ÖZETİ FRAGMANI

Masum dizisi yeni bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Masum 21 Kasım özeti fragmanı Kanal 7’nin sosyal medya mecraları aracılığı ile paylaşıldı. Masum Hint dizisinin son bölümünde Tripti, Umang’ın hayaletini gördüğünü zannederek cinayeti itiraf edecek. Kokila ise bu itirafı kayıt altına alacak.

MASUM 244. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI VE TANITIMI İZLE – MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Masum dizisi son bölüm özeti fragmanı olan Masum 244. Bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı yayınlandı. Masumiyetin hırsla harmanlandığı dizinin yeni bölümünde cinayet tüm ayrıntıları ile ortaya çıkacak ve Tripti zor bir durumla karşı karşıya kalacak. Bu durumdan sıyrılmaya çalışan Tripti’nin ne yapacağı 244. Bölümde ortaya çıkacak.