Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Hint dizileri yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Hint yapımları arasında yer alan ve en çok izlenen Hint dizilerinden olan Masum dizisinin tanıtım fragmanları merakla bekleniyor. Masum yeni bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Masum 243. Bölüm özeti fragmanı Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Masum dizisinin önceki bölümünde Gopi, Umang’ı öldürmek suçlaması ile hapse atılmış ve bu cinayeti kendisinin işlediğini söylemişti. Ancak buna inanmayan Kokila, Gopi’nin masumiyetini kanıtlamak için harekete geçmişti. Umang’ı kimin öldürdüğü sorusu yanıtını ararken oklar bir anda Urmila’ya çevrilecek ve cinayetin öncesinde Umang’ın odasına girip çıktığı öğrenilen Urmila, bir numaralı cinayet şüphelisi olarak ortaya çıkacak. Urmila’nın kendisine yöneltilen suçlamalar karşısında ne yapacağı sorusu ise yeni bölümde yanıt bulacak. Masum dizisi son bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı olan Masum 20 Kasım fragmanı özeti yayınlandı. Masum dizisi ile ilgili tanıtım ve yayın detayları ortaya çıktı.

MASUM YENİ BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ VE TANITIMI İZLE – MASUM 20 KASIM FRAGMANI ÖZETİ

Masum dizisi yeni bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Masum 20 Kasım fragmanı özeti Kanal 7 ve dizinin sosyal medya sayfalarından paylaşıma sunuldu. Dizinin yeni bölümünde yine dizi severleri heyecanlandıracak önemli gelişmeler yaşanacak.

MASUM 243. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI KANAL 7

Masum dizisi son bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı olan Masum 243. Bölüm özeti fragmanı yayına girdi. Kanal 7’nin büyük bir hayran kitlesine sahip Hint yapımları arasında yer alan Masum dizisinde karakterleri birbirine tamamen zıt 2 kuzen olan Gopi ile Rashi’nin hikayesi konu ediliyor. Modi ailesinin evinde yaşananlar, saflığın, sevginin ve gerçek aşkın öyküsü her gün Kanal 7 ekranlarına taşınıyor.