Kanal 7 ekranlarının ilgiyle takip edilen Hint dizilerinden olan Masum dizisi yeni bölüm fragmanı özeti ekranlardaki yerini aldı. Urmila ve Rashi’nin sandığı kaçırdığı, Gopi’yi zorla kuyuya sokmaya çalıştıkları ve aile üyelerine tuzak kurmaya devam ettikleri son bölümün ardından yeni bölüm heyecanı başladı. Masum dizisi son bölüm fragmanı özeti Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı ve dizi severlerin beğenisine sunuldu. Oyuncuları arasında Giaa Manek, Rucha Hasabnis , Devoleena Bhattacharjee, Rucha Hasabnis, Muhammed Nazım, Vishal Singh, Rupal Patel isimlerinin olduğu, senaryo ekibinde Gautam Hegde, Jyoti Tandon, Ved Raj, Bhavna Vyas ve Akash Derin’in olduğu, yönetmen koltuğunda ise Bhagwan Yadav, Pawan Kumar isimlerinin oturduğu Masum dizisi her gün saat 16.10’da Kanal 7’de yayınını sürdürüyor. Masumiyetin hırsla harmanlandığı Masum dizisinin yeni son bölüm fragman ve özeti ile yayına dair diğer merak edilenler ortaya çıktı.

MASUM YENİ BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ YAYINLANDI (66. BÖLÜM)

Masum dizisi 66. Bölüm fragmanı olan Masum yeni bölüm fragmanı özeti dizi severler ile buluştu. Masum’un yeni bölümünde yine izleyicileri heyecanlandıracak ve şaşırtacak sahneler ekrana gelecek. Giaa Manek ve Rucha Hasabnis’in başrolü paylaştığı dizi Kanal 7 ekranlarında yeni bölümü ile yayınlanacak.

MASUM SON BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ GELDİ (27 MAYIS 2020)

Masum dizisi 27 Mayıs fragmanı olan Masum son bölüm fragmanı özeti izleyicilerin beğenisine sunuldu. Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum dizisinde Gopi ile Rashi’nin hikayesi Kanal 7 ekranlarından izleyici ile buluşuyor. Birbirine tamamen zıt 2 kuzen olan Gopi ile Rashi’nin öyküsünde Modi ailesinin evindeki rekabet, tuzaklar ve ölüm tehlikesi her gün Hint dizileri sevenlerin ilgisine sunuluyor.