Hindistan’da yayınlandığı dönemde izlenme rekorları kıran ve birçok ödülün sahibi olan Masum dizisi Türk televizyonlarda en çok izlenen Hint yapımları arasında yer alıyor. Masum yeni bölüm fragmanı Pazartesi tanıtımı olan Masum son bölüm fragmanı özeti dizi severlerin beğenisine sunuldu. Masum dizisinin 92. yeni bölümü Kanal 7’de 22 Haziran 2020 Pazartesi günü saat 16.10’da yayına girecek. Ailesi öldüğünde dayısı tarafından evlatlık alınıp yetiştirilen ve Ahem ile evlenerek Modi ailesinin gelini olan Gopi’nin ve kuzeni Rashi’nin başrolde olduğu hikayede yine izleyenleri heyecanlandıracak bir bölüm ekranlarda olacak. Kokila’nın borç verilen paranın geri alınıp alınmaması konusundaki kararı, Hetal’ın Kokila’ya para hakkındaki sözleri, Urmila’nın planları ve büyük sevinci yeni bölümde yer alacak.

MASUM YENİ BÖLÜM FRAGMANI PAZARTESİ TANITIMI

Masum dizisi yeni bölüm fragmanı Pazartesi tanıtımı ve özeti Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Masum dizisinin 92. Bölümünde Daval’ın daha önce borç aldığı paranın geri ödenmesi konusunda yeni gelişmeler yaşanacak. Kokila para ile ilgili önemli kararlar alacak ve bunları Hetal ile paylaşacak. Bu gelişmeye kulak misafiri olan Urmila ise sevincini hemen Rashi ile yaşayacak.

MASUM SON BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE KANAL 7

Masum dizisi son bölüm fragmanı özeti ekranlardaki yerini aldı. Oyuncuları arasında Giaa Manek, Rucha Hasabnis , Devoleena Bhattacharjee, Rucha Hasabnis, Muhammed Nazım, Vishal Singh, Rupal Patel isimlerinin yer aldığı Hint yapımı dizi Kanal 7 ekranlarında yayınını sürdürüyor.