Kanal 7 ekranlarının Hint dizisi Masum’un yeni bölüm fragmanı yayına girdi. Masum 9. Bölüm fragmanı yayında mı? Masum 31 Mart fragmanı ne oldu? Soruları yanıt buldu. Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan, Kanal 7 ekranlarında Masum adıyla yayınlanan Hint dizisinde zıt karakterli iki kuzenin hikayesi anlatılıyor. Masum son bölüm fragman detayları ortaya çıktı. Başrollerde Giaa Manek ve Rucha Hasabnis olan dizi, her gün saat 16.10’da izleyici ile buluşuyor. Masum dizisi konusu ve fragman detayları haberimizde yer alıyor.

MASUM YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA

Masum dizisinin yeni bölüm fragmanı yayına girdi. Birbirine tamamen zıt olan Gopi ile Rashi’nin öyküsü Kanal 7 ekranlarında seyirci ile buluşuyor. Masum dizisinde saflık, sevgi ve gerçek aşk dizi severler ile her gün buluşacak. Evlatlık olan Gopi yeni maceraları ile ekranlarda olacak.

MASUM 9. BÖLÜM FRAGMANI – 31 MART FRAGMANI

Masum dizisinin 9. Bölüm fragmanı olan Masum 31 Mart Salı fragmanı ekranlara geldi. Yönetmen koltuğunda Bhagwan Yadav ve Pawan Kumar’ın oturduğu Masum dizisi geçtiğimiz hafta final yapan İkimizin Yerine dizisinin yerine başlamıştı.