Kanal 7’nin günlük Hint yapımlarından olan Masum dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sorusu yanıt buldu. Masum dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal 7’nin sosyal medya sayfalarından yayınlanan fragman yine büyük heyecan yarattı. Masum dizisinin yeni bölümünde Rashi’nin oyunu yine Gopi’yi zor duruma düşürecek. Gopi, suçlu olmadığı bir konuya yine Kokila’nın ve Ahem’in gözünde küçük düşecek. Masum dizisi son bölüm fragmanı özeti geldi mi? Sorusu cevaplandı. Masum dizisi son bölüm fragmanı özeti geldi. Ekranlarda yer alan son bölüm özetinde Rashi’nin Gopi’ye oynadığı oyun tanıtıma yansıdı. Kanal 7’nin ilgiyle izlenen dizisi Salı günü saat 16.10’da ekranlarda yerini alacak.

MASUM YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Kanal 7’de yayınlanan Masum dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Masum dizisinin yeni bölüm fragmanında Kokila ile Hetal’i şaşkınlığa uğratacak bir gelişme yaşanacak. Gopi, elbiseyi yırttığını söyleyerek Kokila ve Hetal’i şaşırtacak. Rashi ise yine amacına ulaşmış olacak. Kanal 7’nin günlük Hint yapımı Masum 100. Bölümü ile yayında olacak.

MASUM DİZİSİ SON BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ GELDİ Mİ?

Masum dizisi son bölüm fragmanı özeti geldi. Giaa Manek, Rucha Hasabnis , Devoleena Bhattacharjee, Rucha Hasabnis, Muhammed Nazım, Vishal Singh, Rupal Patel isimlerinin rol aldığı Masum dizisinde Modi ailesinin gelini olan Gopi ile Rashi’nin hikayesi ekranlara taşınıyor.